Μια απλήρωτη Κολομβιανή «πεταλουδίτσα» απειλεί να... ρίξει τον Ομπάμα - iefimerida.gr

Μια απλήρωτη Κολομβιανή «πεταλουδίτσα» απειλεί να... ρίξει τον Ομπάμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επίσκεψη του Ομπάμα στην Κολομβία θυμίζει έντονα την διάχυτη σεξουαλική αύρα της εποχής Μπιλ Κλίντον, με δεκάδες στρατιωτικούς και μυστικούς πράκτορες να αποκαλύπτεται καθημερινά ότι συμμετείχαν σε πάρτι με ιερόδουλες, ενώ ταυτόχρονα καυχίοντουσαν ότι δουλεύουν για τον Πρόεδρο.

47 δολάρια. Αυτό είναι το ποσό που, χρόνια αργότερα, θα καταγράψει η ιστορία ότι ήταν η αρχή του τέλους της εποχής Ομπάμα.

Συγκεκριμένα τόσα φέρεται να αρνήθηκε να πληρώσει ένας άντρας της Μυστικής Υπηρεσίας του προέδρου των ΗΠΑ σε ένα από τα «εργαζόμενα» κορίτσια γνωστού «οίκου» στην Καρθαγένη της Κολομβίας.

Η οποία και έβαλε τις φωνές, αρνούμενη να φύγει από το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Caribe όπου διέμεναν εκπρόσωποι του Τύπου, διπλωματικοί ακόλουθοι και μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου.

Ο έντονος διαπληκτισμός -στις επτά το πρωί- του πράκτορα με την ιερόδουλη δεν πέρασε απαρατήρητος από το προσωπικό του ξενοδοχείου, που μπήκε στην μέση για να τους χωρίσει.

Το περιστατικό έληξε με μεσολάβηση της αστυνομίας.

Ενώ κατατέθηκε και επίσημη αναφορά στην Αμερικάνικη πρεσβεία.

Και μετά, το κουβάρι ξεκίνησε να ξετυλίγεται.

Ξεκινώντας από τον αριθμό των call girls (έντεκα) των οποίων οι υπηρεσίες είχαν νοικιαστεί για το συγκεκριμένο βράδυ.

Και συνεχίζοντας με την αποκάλυψη ότι στο όργιο συμμετείχαν και πέντε στρατιωτικοί.

Όλα δείχνουν πως αυτό που έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Μυστικής Υπηρεσίας έχει πολύ ψωμί ακόμη.

Ειδικά με εκατοντάδες δημοσιογράφους να ψάχνουν ταυτόχρονα να βρουν κάθε τελευταία λεπτομέρεια του ποίος έκανε σεξ με ποιόν εκείνα τα βράδια.

Η τελευταία είδηση θέλει άλλα μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας να διασκεδάζουν στο Pley Club πίνοντας premium single malt ουίσκι, αγκαλιά με τις πιο ακριβές escort του μαγαζιού (γύρω στα 200$), ενώ ταυτόχρονα καυχιόντουσαν πως «δουλέυουμε για τον Ομπάμα», «είμαστε εδώ για να τον προστατεύσουμε».

Ενώ και πάλι, όταν ήρθε ο λογαριασμός, αρνήθηκαν να το πληρώσουν. Απειλόντας επιπλέον να πλακώσουν στο ξύλο τους υπάλληλους που τους τον φέρανε.

Το πρόβλημα είναι ότι, όπως όλα δείχνουν, ο μόνος που θα φύγει «δαρμένος» είναι ο Ομπάμα και η υστεροφημία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ