Κρήτη: Βρέθηκαν 6 τόνοι χασίς σε «ύποπτο» πλοίο - iefimerida.gr

Κρήτη: Βρέθηκαν 6 τόνοι χασίς σε «ύποπτο» πλοίο

Το φορτηγό «OLA» σημαίας Συρίας -Φωτογραφία: marinetraffic.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών φαίνεται πως έκρυβε το «ύποπτο» πλοίο το οποίο εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το φορτηγό «OLA» σημαίας Συρίας, εδώ και ημέρες βρισκόταν σε λιμάνι της Σητείας με τις αρχές να ψάχνουν στα αμπάρια του για ναρκωτικά ή όπλα.

Τελικά, το πλοίο έφτασε προχθές τα μεσάνυχτα στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου ξεκίνησε πιο ενδελεχής έλεγχος στα 18 κοντέινερ που υπήρχαν στο πλοίο.

Οι ώρες περνούσαν και οι λιμενικές αρχές – με την συνδρομή και της Μίσα (του ειδικού εκπαιδευμένου σκύλου που τραυματίστηκε κατά τις έρευνες) – δεν έβρισκαν τίποτε το αξιοπερίεργο.

Λίγες ώρες πριν δοθεί το «πράσινο φως» για να αναχωρήσει το «ύποπτο» πλοίο από το λιμάνι του Ηρακλείου οι αρχές έβγαλαν… λαβράκι.

Ανακάλυψαν τότε τεράστια ποσότητα χασίς σε μορφή σοκολάτας με τις έρευνες να συνεχίζονται ακόμα.

Οι τελευταίες πληροφορίες του cretapost.gr αναφέρουν πως ήδη έχουν ερευνηθεί τα μισά και πλέον κοντέινερ κι έχουν βρεθεί περί τους έξι τόνους χασίς – σοκολάτα.

Μάλιστα, στο Ηράκλειο βρίσκεται και ο αρχηγός του λιμενικού σώματος, αντιναύαρχος, Σταμάτης Ράπτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη πλοίο Ναρκωτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ