Εγκλημα στη Ρόδο: Ο 19χρονος Αλβανός κρατούσε το ηλεκτρικό σίδερο και χτύπησε τη φοιτήτρια - iefimerida.gr

Εγκλημα στη Ρόδο: Ο 19χρονος Αλβανός κρατούσε το ηλεκτρικό σίδερο και χτύπησε τη φοιτήτρια

Βρέθηκαν αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 19χρονος Αλβανός κρατούσε το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο συνέθλιψε το κεφάλι της Ελένης Τοπαλούδη.

Είχε καταφέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην άτυχη κοπέλα, οι οποίες σύμφωνα με τον ιατροδικαστή θα μπορούσαν να έχουν επιφέρει τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας αν δεν είχε προηγουμένως πνιγεί. Την εκδοχή αυτή, ότι ο Αλβανός είχε χτυπήσει με μανία την άτυχη κοπέλα, είχε δώσει ο 21χρονος Ροδίτης.

Τα αποτυπώματα του ταυτοποιήθηκαν όπως αναγράφεται σε έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας που διαβιβάστηκε στο Λιμεναρχείο Ρόδου.

Ταυτόχρονα ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε μπουκάλια, ποτήρια μέσα στο σπίτι τους Πευκούς, τόπο μαρτυρίου της Ελένης Τοπαλούδη.

Εντόπισαν και γενετικό υλικό των δύο ανδρών όπως και της κοπέλας τόσο μέσα στο σπίτι όπως και στο λευκό αγροτικό βανάκι του πατέρα του 21χρονου με το οποίο είχαν μεταφέρει από το σπίτι της στους Πευκούς και στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν για να πετάξουν την ζωντανή κοπέλα στην παραλία της Φωκιάς.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φαίνεται να προκύπτουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό 4ης ανθρώπινης παρουσίας ή 3ου δράστη, στον τόπο της δολοφονίας, παρά μόνο κάποια δικαιολογημένα γενετικά αποτυπώματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ