Η ΝτεΤζένερις σκέφτεται να εγκαταλείψει την τηλεόραση -Γιατί την πιέζει να το κάνει η σύζυγός της - iefimerida.gr

Η ΝτεΤζένερις σκέφτεται να εγκαταλείψει την τηλεόραση -Γιατί την πιέζει να το κάνει η σύζυγός της

Η Ελεν ΝτεΤζένερις/ Φωτογραφία: AP- Chris Pizzello
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελεν ΝτεΤζένερις σκέφτεται να γυρίσει την πλάτη της στην τηλεόραση, κάτι για το οποίο προσπαθεί να την πείσει και η σύζυγός της.

Η ηθοποιός έχει συμβόλαιο έως το 2020 για τη δημοφιλή εκπομπή και εκείνη σκέφτεται να αποσυρθεί τότε από τη μικρή οθόνη προκειμένου να μπορέσει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα, που δεν επιτρέπουν να δείξει περισσότερες πλευρές της προσωπικότητάς της.

Παρότι η ίδια αλλάζει συνεχώς γνώμη για αυτό το θέμα, δήλωσε στους New York Times ότι η σύζυγός της Πόρσια ντε Ρόσι την παροτρύνει να προχωρήσει. «Απλά πιστεύω ότι είναι τόσο εξαιρετική στην υποκριτική και το standup comedy, που δεν χρειάζεται να είναι σε αυτό το talk show», δήλωσε η ντε Ρόσι στην εφημερίδα. Πέρα από μία νέα ταινία, η ΝτεΤζένερις θα μπορούσε να ασχοληθεί και με το ραδιόφωνο, σημείωσε. «Δεν βλέπω το τέλος του σόου της ως το τέλος της καριέρας της», συμπλήρωσε.

Πιέσεις δέχεται όμως και προς την αντίθετη κατεύθυνση η ΝτεΤζένερις, από τον αδελφό της, Βανς, ο οποίος έχει καταφέρει αρκετές φορές να της αλλάξει γνώμη ώστε να μην εγκαταλείψει την εκπομπή. Ενα από τα επιχειρήματά του ήταν πως στους καιρούς του Ντόναλντ Τραμπ, η χώρα χρειάζεται περισσότερο τη θετική στάση της. Η ΝτεΤζένερις παραδέχθηκε ότι η σύζυγός της «τρελαίνεται όταν ο αδελφός μου λέει ότι δεν μπορώ να σταματήσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλεν ΝτεΤζένερις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ