Ψυχρολουσία για ΑΕΚ από την UEFA -«Οχι» για παράσταση στην εκδίκαση των επεισοδίων με Αγιαξ - iefimerida.gr

Ψυχρολουσία για ΑΕΚ από την UEFA -«Οχι» για παράσταση στην εκδίκαση των επεισοδίων με Αγιαξ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα της ΑΕΚ να παραστεί στην εκδίκαση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Η «Ένωση» ήταν έτσι κι αλλιώς σε δυσμενή θέση λόγω των όσων συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον «Αίαντα» στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η άρνηση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να μην είναι παρούσα η ΑΕΚ στην εκδίκαση των επεισοδίων είναι σαφώς ένα άσχημο νέο καθώς η ελληνική ομάδα ήθελε να βρίσκεται εκεί για να εξηγήσει την υπερασπιστική γραμμή της.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν συντάξει και έχουν αποστείλει στην αρμόδια επιτροπή το απολογητικό υπόμνημα, αλλά ήθελαν να είναι παρόντες για να αναπτύξουν τη θέση τους καθώς υπήρχε η πίστη ότι θα ήταν δυνατόν να ανατρέψουν την κατηγορία ότι τα επεισόδια είχαν σχέση με το παιχνίδι. Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Άγιαξ UEFA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ