Αυξήθηκαν 18% οι εγγραφές στο ebill της ΔΕΗ -Προς αποφυγή της χρέωσης 1 ευρώ ανά λογαριασμό - iefimerida.gr

Αυξήθηκαν 18% οι εγγραφές στο ebill της ΔΕΗ -Προς αποφυγή της χρέωσης 1 ευρώ ανά λογαριασμό

Καμπάνια της ΔΕΗ για το e-bill
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύξηση 18% στο διάστημα ενός μήνα είχαν οι εγγραφές στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες Ebill της ΔΕΗ και για το διάστημα από 6 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2018.

Όπως ανακοίνωσε η επιχείρηση, το 49% των ενταγμένων παροχών στο Ebill έχει αποκτήσει ηλεκτρονικό λογαριασμό ενώ οι ενεργοποιήσεις ηλεκτρονικού λογαριασμού σημείωσαν αύξηση 107% στο υπόψη διάστημα (6/11/18-6/12/18).

Σημειώνεται ότι η εταιρεία από την 1η Δεκεμβρίου χρεώνει 1 ευρώ για κάθε έντυπο λογαριασμό που αποστέλλει στους πελάτες της. Από τη μία στοχεύει στο να δώσει κίνητρο στους πελάτες της για να αρχίσουν να χρησιμοποιούν περισσότερο το e-bill και από την άλλη να εισπράξει ένα έξτρα έσοδο.

Υπενθυμίζεται πως εκδίδονται περίπου 7 εκατ. λογαριασμοί ανά δίμηνο, εκτιμάται ότι η εταιρεία θα εξασφαλίσει περίπου 42 εκατ. ευρώ ετησίως από τη χρέωση της έκδοσης λογαριασμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ ebill λογαριασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ