Πώς στολίζουν οι Νεοϋρκέζοι το σπίτι τους τις φετινές γιορτές -Σίγουρα όχι όπως φαντάζεσαι - iefimerida.gr

Πώς στολίζουν οι Νεοϋρκέζοι το σπίτι τους τις φετινές γιορτές -Σίγουρα όχι όπως φαντάζεσαι

Γιορτινή διακόσμηση/ Φωτογραφία: Pexels/ Daria Shevtsova
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To 2018, το Instagram έζησε την πιο δυνατή στιγμή του: το Facebook ένιωσε την «ανάσα» του και όχι άδικα.

Το Instagram μοιάζει με ένα φωτογραφικό κολάζ που φτιάχνεται από ανθρώπους σε κάθε γωνιά του κόσμου -όλο και περισσότεροι το επιλέγουν για την δικτύωσή τους: είναι συναρπαστικό να το εξερευνάς αρκεί να «φιλτράρεις» τις πληροφορίες που αντανακλούν οι εκατοντάδες φωτογραφίες που θα προσπεράσεις σε κάθε σου σερφάρισμα.

Ετσι, λοιπόν, το Instagram μηδένισε την χιλιομετρική απόσταση που μας χωρίζει από τη Νέα Υόρκη και με μερικά κλικ ταξιδέψαμε με το νου στις εορταστικά στολισμένες γειτονιές της.

Ο Δεκέμβριος είναι αφιερωμένος στη λάμψη, τα χρώματα και την ζεστασιά: ίσως αυτές να είναι και οι κύριες συνισταμένες των γιορτών. Σε όλο τον κόσμο. Μόνο που στη Νέα Υόρκη, η πολυτέλεια και το glam είναι επίσης αναπόσπαστα κομμάτια των γιορτών.

Η διακόσμηση τις γιορτινές ημέρες είναι για τους Νεοϋορκέζους μια ευκαιρία να εκφράσουν το attitude που έχουν για την ζωή: τίποτα δεν είναι αρκετό και τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Δείτε πώς στολίζουν οι Νεοϋρκέζοι το σπίτι τους τις φετινές γιορτές, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ