Ανυπομονείς για τα Χριστούγεννα; Βρήκαμε τα ωραιότερα gadgets της αγοράς - iefimerida.gr

Ανυπομονείς για τα Χριστούγεννα; Βρήκαμε τα ωραιότερα gadgets της αγοράς

Ήρθε η ώρα για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα. Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η περίοδος των γιορτών πλησιάζει και έχεις ήδη πελαγώσει. Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα για την οικογένεια, τα ανίψια, τα ξαδέρφια και τους φίλους μοιάζουν ατελείωτα.

Φέτος όμως έχεις επιλέξει να κινηθείς διαφορετικά. Θέλεις πραγματικά να τους εντυπωσιάσεις όλους και να περιμένουν με ανυπομονησία κάθε χρόνο για τα δώρα σου.

drone Husban Mini

Πώς θα το καταφέρεις όμως αυτό; Έχεις ετοιμάσει ήδη μία λίστα με τα ονόματα όλων εκείνων που θα κάνεις φέτος δώρα. Τι να τους πάρεις όμως; Οι ηλικίες ποικίλλουν από 3 ετών μέχρι και 7

Μια ματιά στην ιστοσελίδα του Public αρκεί για να σε πείσει ότι βρήκες το σωστό μέρος για όλες τις αγορές σου. Χαζεύεις μέσα στα άπειρα προϊόντα της εταιρείας και έχεις ενθουσιαστεί.

Smartwatch Samsung Galaxy

Το βρήκες! Θα πάρεις σε όλους διάφορα gadgets που θα κάνουν την ζωή τους πιο εύκολη και θα είναι και μέσα στην τεχνολογία! Εξάλλου, όλοι λατρεύουν τα gadgetακια!

Crate Creature

Η ποικιλία των προϊόντων είναι πολύ μεγάλη. Για τον σύζυγό μου επιλέγω ένα Smartwatch Samsung Galaxy, για την μεγάλη μου κόρη ένα Crate Creature που είναι το πιο αστείο και διαδραστικό τερατάκι, ενώ για την μικρή μου κόρη ένα παραμύθι.

Για την 20χρονη ξαδέρφη που είναι λάτρης του Instagram, ένα drone Husban Mini για να τραβά τις καλύτερες φωτογραφίες. Για το βαφτιστήρι μου, που μου λέει συνέχεια πως οι φίλοι του έχουν όλοι ηλεκτρικό πατίνι, θα του πάρω κι εγώ ένα, και μάλιστα το Xiaomi Mi Electric Scooter για να με λατρεύει ακόμη πιο πολύ.

Ρολόι Gant Covingston

Για τον πατέρα μου, ένα ρολόι Gant Covingston από ανοξείδωτο ατσάλι και καφέ δέρμα για να εντυπωσιάζει τους φίλους του (εντάξει, τα gadgetακια ίσως τον δυσκολέψουν λίγο ενώ με το ρολόι θα έχει στυλ). Για την μητέρα μου, μια φόρμα σιλικόνης Silikomart για να απογειώσει τις μοναδικές δημιουργίες της.

Σκούπα – ρομπότ Mi Robot Vacuum

Α! Και για μένα, την σκούπα – ρομπότ Mi Robot Vacuum της Xiaomi για να κάνω την ζωή μου πιο εύκολη. Γιατί κι εγώ το αξίζω ένα δωράκι!

Εκτός όμως από τις επιλογές των δώρων που έκανα, που σίγουρα θα τους ενθουσιάσουν όλους, το καλό είναι ότι μπορώ να κάνω την παραγγελία μου από την ιστοσελίδα της Public και είτε να έρθουν στο σπίτι μου, είτε να τα παραλάβω εγώ από ένα κατάστημα της επιλογής μου. Πόσο πιο εύκολα να γίνουν τα πράγματα. Και σίγουρα, οι αγκαλιές που θα πάρω φέτος, θα είναι πολύ μεγάλες και τα χαμόγελά τους ακόμη μεγαλύτερα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ public gadgets Χριστούγεννα δώρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ