Ταινία για τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ο Γαβράς: Βαρουφάκης ο Στάνκογλου, ψάχνει ηθοποιό για τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Ταινία για τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ο Γαβράς: Βαρουφάκης ο Στάνκογλου, ψάχνει ηθοποιό για τον Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην μεταφορά του βιβλίου «Ανίκητοι Ηττημένοι» στη μεγάλη οθόνη ψάχνει εναγωνίως ο Κώστας Γαβράς, σύμφωνα με σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Έθνους».

Ο κορυφαίος έλληνας σκηνοθέτης που διαμένει μόνιμα στη Γαλλία βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες ψάχνοντας ηθοποιούς για το καστ της ταινίας του, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη βρει τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Γιάννη Βαρουφάκη –και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Στάνκογλου!

Μάλιστα, ο κορυφαίος σκηνοθέτης είδε αρκετές θεατρικές παραστάσεις αυτές τις ημέρες προκειμένου να «δοκιμάσει» ορισμένους ηθοποιούς και φαίνεται ότι στον Στάνκογλου κατέληξε παρακολουθώντας την παράσταση «Γιούγκερμαν» στο θέατρο Πορεία, όπου πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός.

Πάντως, το να βρεθεί ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Αλέξη Τσίπρα είναι όντως μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ