Ο Παϊτέρης φεύγει, η Φιλίνη γυρίζει στο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Ο Παϊτέρης φεύγει, η Φιλίνη γυρίζει στο ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός καλλιτέχνης Βασίλης Παϊτέρης, ειδοποιήθηκε σήμερα από την Κουμουνδούρου ότι δεν πρόκειται να είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος, παρότι είχε ανακοινωθεί επισήμως την περασμένη Πέμπτη ότι θα συμπεριληφθεί στην περιφέρεια Αττικής.

Ο λόγος; Οπως έγραψε χθες το iefimerida.gr, στον ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψαν ότι στο παρελθόν είχε κατέλθει ως υποψήφιος, όχι μόνο με τη Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή αλλά και με το ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα και την ΠΟΛΑΝ του Αντώνη Σαμαρά.

Την ίδια ώρα η Αννα Φιλίνη που ανακοίνωσε χθες ότι αποχωρεί από την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, έκλεισε σήμερα ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να επιστρέψει στον ΣΥΝ. Η κυρία Φιλίνη, που κατηγόρησε την ΔΗΜΑΡ για μετάλλαξη, λόγω των προσχωρήσεων πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ (Στέφανος Μανίκας, Μηνάς Σταυρακάκης κ.λπ.) είχε δυσαρεστηθεί επειδή δεν συμπεριελήφθη στις λίστες των υποψηφίων της ΔΗΜΑΡ στην Α' Αθήνας, παρότι υπήρχε απόφαση του κόμματος να μην κατέλθουν αυτοδιοικητικοί ως υποψήφιοι. Πάντως οι πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι ούτε με τον ΣΥΝ θα είναι υποψήφια τελικώς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ