Στη φυλακή η πρώην ερωμένη του Κοέν γιατί τον... παρενόχλησε! - iefimerida.gr

Στη φυλακή η πρώην ερωμένη του Κοέν γιατί τον... παρενόχλησε!

Στη φυλακή η πρώην ερωμένη του Κοέν γιατί τον... παρενόχλησε!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε ποινή φυλάκισης 18 μηνών τιμωρήθηκε η Κέλι Λιντς, πρώην μάνατζερ και... ερωμένη του τραγουδιστή Λέοναρντ Κοέν, αφού κρίθηκε ένοχη για παρενόχληση, μετά την αποστολή εκατοντάδων υβριστικών και κακόβουλων μηνυμάτων σε βάρος του τραγουδιστή.

Η 55χρονη Λιντς που εργάστηκε επί 17 χρόνια για τον καναδό τραγουδιστή, είχε κριθεί ένοχη την περασμένη εβδομάδα γιατί παραβίασε μια προγενέστερη δικαστική απόφαση που της απαγόρευε να έρθει σε επαφή με τον Κοέν καθώς επίσης και γιατί τον είχε παρενοχλήσει στέλνοντάς του πολλές επιστολές.

Ο τραγουδιστής την είχε απολύσει το 2004 κατηγορώντας την ότι του έκλεψε πέντε εκ. δολάρια όταν αυτός ζούσε σε ένα βουδιστικό μοναστήρι της Καλιφόρνιας. Ο συνθέτης του διάσημου τραγουδιού "Suzanne" κινήθηκε δικαστικά εναντίον της το 2005 και κέρδισε την υπόθεση: Η Λιντς είχε καταδικαστεί τότε να του καταβάλει 9,5 εκ. δολάρια.

Εκτοτε η Λιντς έστειλε πάμπολλες επιστολές και έκανε πολλά τηλεφωνήματα στον καλλιτέχνη και σε άλλα πρόσωπα, όλα πιο υβριστικά το ένα από το άλλο.

Η Λιντς θα περάσει θα μείνει πίσω από τα κάγκελα για λίγο, καθώς οι φυλακές της Καλιφόρνιας είναι υπερπλήρεις. Θα βρίσκεται, όμως, υπό αστυνομική επιτήρηση και θα πρέπει να υποβληθεί σε συνεδρίες αναμόρφωσης ώστε να μάθει να διαχειρίζεται την οργή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ