Η Σκάρλετ Γιόχανσον γυμνή κάτω από τη στολή της - iefimerida.gr

Η Σκάρλετ Γιόχανσον γυμνή κάτω από τη στολή της

Σκάρλετ Γιόχανσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήδη, ο χαρακτήρας της Black Widow στην ταινία «The Avengers» αποτελεί αντικείμενο πόθου για χιλιάδες άντρες σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο λόγω της στενής ολόσωμης φόρμας που φορά, αλλά κυρίως γιατί τον υποδύεται η Σκάρλετ Γιόχανσον. Τώρα, η ηθοποιός ταράζει ακόμα περισσότερο τον ύπνο των ανδρών, καθώς αποκάλυψε ότι κάτω από τη στολή, φορά μόνο... το άρωμά της.

Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της, «όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας, έχουν να αντιμετωπίσουν τη δική τους άβολη κατάσταση με τη στολή που φορούν. Στη δική μου περίπτωση, νιώθω να βράζω εκεί μέσα, η θερμοκρασία είναι τουλάχιστον 400 βαθμοί Κελσίου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην φοράω τίποτα από μέσα, ώστε να δροσίζομαι όσο το δυνατόν περισσότερο».

«Όλοι φαινόμαστε απίστευτα άβολα μέχρι να ξεκινήσει το γύρισμα. Μετά όμως, όλοι μπαίνουμε στο πετσί του ρόλου και γυρίζουμε σκηνές δράσης, χωρίς να σκεφτόμαστε πόσο μας ενοχλεί αυτό που φοράμε. Μόλις όμως σταματήσει το γύρισμα, όλοι θέλουμε αμέσως να βγάλουμε από πάνω μας τη στολή και να ανοίξουμε τον κλιματισμό», πρόσθεσε.

Δεν ξεκαθάρισε πάντως, τί κάνει η ίδια όταν βγάζει τη στολή, εφόσον δεν φοράει τίποτα από μέσα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ