Ο Πετσίτης μαζί με τον Τσίπρα στο πάρτι για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του 2015 [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Πετσίτης μαζί με τον Τσίπρα στο πάρτι για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του 2015 [εικόνες]

Αλέκος Φλαμπουράρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μανώλης Πετσίτης ήταν στον στενό κύκλο των ανθρώπων του Αλέξη Τσίπρα, και αυτό το επιβεβαιώνει και μία φωτογραφία από το πάρτι στην Κουμουνδούρου μετά τη νίκη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

Σε αυτή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι συντροφιά με τους Αλέκο Φλαμπουράρη και Μανώλη Πετσίτη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, συζητούν και πανηγυρίζουν για τη νίκη στις εκλογές.

Υπενθυμίζεται πως μετά τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls στην εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στην Κουμουνδούρου, όπου έγινε δεκτός μέσα σε θριαμβευτικό κλίμα για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλάι του πάντα η σύντροφός του Περιστέρα Μπαζιάνα, με την οποία ανέβηκε στο γραφείο του όπου τον περίμεναν οι στενοί συνεργάτες του.
Εκεί ήταν οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ολγα Γεροβασίλη, αλλά και ο Μανώλης Πετσίτης, ο οποίος έως τότε δεν ήταν γνωστός για τις επιχειρηματικές του δράσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθούσε τη ροή των αποτελεσμάτων -μάλιστα όπως μαρτυρά φωτογραφία, είχε επιλέξει το MEGA-, ενώ το τηλέφωνο για συγχαρητήρια δεν σταμάτησε να χτυπά.
Ο ίδιος έδειχνε πανευτυχής για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με τους συνεργάτες τουτο γιόρτασαν με ουίσκι και φιστίκια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ