Αναβλήθηκε η γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού για τις 8 Μαΐου - iefimerida.gr

Αναβλήθηκε η γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού για τις 8 Μαΐου

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακαρπη ήταν η σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων του Παναθηναϊκού, καθώς δεν αναδείχτηκε νέο διοικητικό συμβούλιο και η ομάδα παραμένει ακέφαλη, ενώ ορίστηκε επαναληπτική Γ.Σ. για τις 8 Μαΐου.

Ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων», Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έδωσε το «παρών», ούτε εκπροσωπήθηκε μέσω κάποιου αντιπροσώπου. Ο Αντρέας Βγενόπουλος τόνισε πως αν δεν υπάρξει λύση στις 8 Μαΐου, τότε ο Παναθηναϊκός θα πτωχεύσει. Παράλληλα ζήτησε για μία ακόμη φορά να τοποθετηθεί ο κ. Βαρδινογιάννης για το θέμα της ΓΗΠΕΛ, ενώ αποκάλυψε πως θα αναλάβουν πρωτοβουλίες οι Θανάσης Γιαννακόπουλος και Αχιλλέας Μακρόπουλος, σύμφωνα με το contra.gr.

«H Γ. Σ. αναβλήθηκε για τις 8 Μαΐου ομόφωνα. Πρέπει να τοποθετηθεί ο Γιάννης Βαρδινογιάνης για τα θέματα της ΓΗΠΕΛ. Στο μεταξύ έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος να συντονίσει τους μετόχους και ο Αχιλλέας Μακρόπουλος (σ.σ. πρόεδρος του Ερασιτέχνη) να συναντηθεί με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη. Οι παράλληλες πρωτοβουλίες θα μας οδηγήσουν στην 8η Μαΐου. Είναι εντελώς απαράδεκτο που η ομάδα έχει μείνει χωρίς διοίκηση σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Αν δεν υπάρξει λύση στις 8 Μαΐου, θα οδηγηθούμε στην πτώχευση», δήλωσε ο Αντρέας Βγενόπουλος.

O Θανάσης Γιαννακόπουλος από την πλευρά του ζήτησε από τους Αντρέα Βγενόπουλο και Γιάννη Βαρδινογιάννη να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να βρεθεί λύση για το «τριφύλλι». «Θέλω να συνεισφέρω, να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ο Βγενόπουλος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Δεν είμαι με κανέναν, είμαι με τον Παναθηναϊκό. Να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους και να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Ο ερασιτέχνης έχει αφεθεί στην μοίρα του.

»Πρέπει να αποφέρει καρπούς αυτή η πρωτοβουλία. Δεν με ενδιαφέρουν οι διαφορές που υπάρχουν πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους. Πρέπει να γίνουν διαβουλεύσεις και όλοι να καταλάβουν ότι κάτι πρέπει να γίνει, προκειμένου να σωθεί ο Παναθηναϊκός. Δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ