Ρίγη συγκίνησης: Εγκλωβισμένοι θεατές σε γήπεδο του Στρασβούργου τραγουδούν τον εθνικό ύμνο - iefimerida.gr

Ρίγη συγκίνησης: Εγκλωβισμένοι θεατές σε γήπεδο του Στρασβούργου τραγουδούν τον εθνικό ύμνο

5.000 θεατές έψαλλαν όρθιοι τη Μασαλιώτιδα (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμές συγκίνησης εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο μπάσκετ Rhenus Sport του Στρασβούργου μετά την φονική επίθεση με τους τρεις νεκρούς και τους δώδεκα τραυματίες στο κέντρο της πόλης.

Την ώρα που ο μακελάρης σκόρπιζε τον τρόμο και οι Αρχές εξαπέλυαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του οι περίπου 5.000 θεατές που είχαν πάει να παρακολουθήσουν τον αγώνα της τοπικής ομάδας Στρασμπούρ κόντρα στην Olimpija Ljubljana στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του BCL και παρέμειναν εγκλωβισμένοι επί ώρες μετά από εντολές της αστυνομίας υπό το φόβο να μην υπάρξουν περισσότερα θύματα, άρχισαν αυθόρμητα να τραγουδούν των εθνικό ύμνο της Γαλλίας, τη Μασσαλιώτιδα, στη μνήμη των θυμάτων σε μια ατμόσφαιρα που προκαλεί ρίγη συγκίνησης, όπως αποτυπώνεται και σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter.

Les spectateurs confinés au Rhenus rendent hommage aux victimes des fusillades. @dnatweets @lequipe @strasbourg pic.twitter.com/YzC9eo5ABY

Le public confiné de @sigstrasbourg entonne la #marseillaise en hommage aux victimes de l'attentat de #Strasbourg et en attendant que les forces de l'ordre interpellent le terroriste #France pic.twitter.com/OdTh6XWQzy


Το γήπεδο εκκενώθηκε τελικά αργά τη νύχτα μετά την άρση των μέτρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ