Επίθεση στο Στρασβούργο: Δευτερόλεπτα μετά τη φρίκη -Νεκροί και τραυματίες στους δρόμους [βίντεο] - iefimerida.gr

Επίθεση στο Στρασβούργο: Δευτερόλεπτα μετά τη φρίκη -Νεκροί και τραυματίες στους δρόμους [βίντεο]

Πρώτες βοήθειες σε τραυματία στην επίθεση στο Στρασβούργο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες βρίσκονται στο οδόστρωμα μετά από την τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο.

Το σκηνικό του τρόμου σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης όταν ο 29 ετών Σερίφ Σεκάτ, γνωστός στις γαλλικές αρχές και χαρακτηρισμένος «τρομοκράτης» άνοιξε πυρ εναντίον αθώων ανθρώπων.
Συγκεκριμένα έσπειρε τον τρόμο σε τρία σημεία στο Στρασβούργο. Δολοφόνησε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους δώδεκα, από τους οποίους οι έξι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Σερίφ Σεκάτ

Ο φερόμενος δράστης ήταν γνωστός στις αρχές για εγκληματικές δραστηριότητες. Πρόκειται για τον Γάλλο υπήκοο, με καταγωγή από το Μαρόκο και το όνομά του είναι Σερίφ Σεκάτ. Συγκεκριμένα, συγκαταλεγόταν στις λίστες παρακολούθησης, τις λεγόμενες Fiche S, των υπηρεσιών πληροφοριών, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Στις λίστες αυτές περιλαμβάνουν ανθρώπους που παρακολουθούνται για λόγους θρησκευτικής ριζοσπαστικοποίησης ή για διασυνδέσεις με ισλαμιστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ