Βρέθηκε χαμένο προσωπικό υλικό του τραγουδιστή των Nirvana - iefimerida.gr

Βρέθηκε χαμένο προσωπικό υλικό του τραγουδιστή των Nirvana

Βρέθηκε χαμένο προσωπικό υλικό του τραγουδιστή των Nirvana
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής Κερτ Κομπέιν, πριν το θανατό του, φαίνεται πως δούλευε σε μια προσωπική κυκλοφορία,που δεν είχε δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

O Έρικ Ερλαντσον, κιθαρίστας των «The Hole» και άτομο του κλειστού κύκλου του τραγουδιστή των θρυλικών Nirvana, ισχυρίζεται πως ήταν από τα ελάχιστα άτομα που γνώριζε και είχε ακούσει το υλικό που δούλευε ο εκλειπών και ήταν προορισμένο για προσωπικό δίσκο και ήταν στη διαδικασία προπαραγωγής.

Ο Ερλαντσον, χαρακτήρισε το υλικό αυτό ως το «White album» του Κερτ Κομπέιν. Επίσης πρόσθεσε προσέθεσε ότι το υλικό περιέχει μια διασκευή, την οποία δεν αποκάλυψε και ότι γενικά κινείται σε ακουστικές φορμες με πολύ τραχύ χαρακτήρα. Σε ερώτηση για το αν θα κυκλοφορήσουν τα demo o Ερλαντσον είπε ότι αυτός είναι ο σκοπός τους, αλλά ότι δεν έχει τα δικαιώματά τους για να κάνει κάτι ο ίδιος...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ