Ταγιάνι: Τα μέλη του ευρωκοινοβουλίου μπορούν να φύγουν από το κτίριο με δική τους ευθύνη - iefimerida.gr

Ταγιάνι: Τα μέλη του ευρωκοινοβουλίου μπορούν να φύγουν από το κτίριο με δική τους ευθύνη

Αντόνιο Ταγιάνι/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τα στελέχη του προσωπικού του που διαμένουν εκτός του κέντρου του Στρασβούργου μπορούν να εγκαταλείψουν το κτίριο, ενημέρωσε ο πρόεδρος του σώματος Αντόνιο Ταγιάνι το ημικύκλιο -πριν συμπληρώσει ότι εάν το πράξουν, θα το κάνουν με δική τους ευθύνη, σχόλιο που προκάλεσε μερικά νευρικά γέλια στην αίθουσα του αποκλεισμένου και αυστηρά φυλασσόμενου κτιρίου.

Το κέντρο της πόλης «δεν είναι ασφαλές», και οι ευρωβουλευτές οι οποίοι διαμένουν σε αυτό θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά, ώστε να μεταφερθούν στους τόπους διαμονής τους με τη συνοδεία της γαλλικής αστυνομίας μόλις αυτό καταστεί εφικτό, εξήγησε ο Ταγιάνι, προσθέτοντας: «είναι αδύνατον να πάτε στο κέντρο (του Στρασβούργου) αν δεν επιβαίνετε σε αυτοκινητοπομπή» στην οποία θα συμμετέχουν περιπολικά της αστυνομίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Στρασβούργο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ