5 πράγματα που μια σύμβουλος γάμου δεν θα έλεγε ποτέ στον σύζυγό της - iefimerida.gr

5 πράγματα που μια σύμβουλος γάμου δεν θα έλεγε ποτέ στον σύζυγό της

Ενα ζευγάρι στο δρόμο/ Φωτογραφία: Unsplash/Sweet Ice Cream Photography
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επικοινωνία είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζεται η σχέση.

Οι σύντροφοι πρέπει να επικοινωνούν τα συναισθήματά τους και να εκφράζονται. Ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους ζευγάρια με μακροχρόνιες σχέσεις καταλήγουν στον χωρισμό είναι ότι οι άνθρωποι δυσκολεύονται να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται και νιώθουν.

«Μα γιατί δεν μου το ανέφερες τόσο καιρό; Πώς θα μπορούσα να ξέρω ότι σε ενοχλεί τόσο πολύ;». Αυτή είναι η συνήθης αντίδραση του συντρόφου σε μια σχέση όπου κανείς από τους δύο δεν μιλάει. Το να εκφράζει κάποιος τα συναισθήματά του είναι ζωτικό και κάνει την συνύπαρξη υγιή.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι μερικοί σύντροφοι προτιμούν να αποφεύγουν τις επικοινωνιακές συγκρούσεις με τον/την ερωτικό τους σύντροφο με σκοπό να αποκλιμακώνουν την ένταση που υφίστανται στο πλαίσιο της σχέσης. Ομως, μια τέτοιου είδους συμπεριφορά μπορεί να αποβεί μοιραία για το ζευγάρι καθώς κινδυνεύει να ερμηνευτεί από τον άλλον σύντροφο ως ένδειξη αδιαφορίας.

Μια σύμβουλος γάμου αποκαλύπτει τα 5 πράγματα που ούτε η ίδια δεν λέει στον σύζυγό της, ακόμα κι όταν η κατάσταση στο σπίτι έχει χτυπήσει κόκκινο.

5 πράγματα που μια σύμβουλος γάμου δεν θα έλεγε ποτέ στον σύζυγό της, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύμβουλος γάμου σχέσεις γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ