Ένας κοστουμαρισμένος σούπερ ήρωας σώζει τον Λευκό Πύργο - iefimerida.gr

Ένας κοστουμαρισμένος σούπερ ήρωας σώζει τον Λευκό Πύργο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tον δικό της προστάτη υπερήρωα απόκτα η Θεσσαλονίκη που μάχεται για την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και το Ελληνοχριστιανικό Ιδεώδες. Όταν ο μεγάλος του εχθρός, Κάπτεν Φ.ΡΟΜ, βεβηλώνει τον Λευκό Πύργο, αναλαμβάνει δράση.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν δεκάδες ημι-παρανοημένοι τύποι με μάσκες που προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους των αμερικάνικων πόλεων. Και οι οποίοι συνήθως καταλήγουν μαχαιρωμένοι.

Στην Ελλάδα δεν είχαμε ακόμη τέτοια φαινόμενα, αλλά με τέτοια κρίση, ποτέ δεν ξέρεις.

Ο Σούπερ Δημήτριος δεν είναι προφανώς υπαρκτό πρόσωπο, αλλά ο πρωταγωνιστής στην ομώνυμη low budget κινηματογραφική παραγωγή της OTiNaNAi Productions, μιας ανεξάρτητης ομάδας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών χαμηλού προϋπολογισμού, που κάνει πρεμιέρα στις αίθουσας αυτή την Πέμπτη.

Ο Σούπερ Δημήτριος προβλήθηκε για πρώτη φορά στο 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και απέσπασε το Βραβείο Κοινού Καλύτερης Ελληνικής Ταινίας, το οποίο συνοδεύτηκε για πρώτη φορά και από το Τιμητικό Βραβείο "Μιχάλης Κακογιάννης".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ