Οι Linkin Park επιστρέφουν - Το πρώτο single από τη νέα τους δουλειά - iefimerida.gr

Οι Linkin Park επιστρέφουν - Το πρώτο single από τη νέα τους δουλειά

Οι Linkin Park επιστρέφουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το διάσημο συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο single από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά, μέσω iTunes οι θαυμαστές των Linkin park μπορούν να απολάυσουν το πρώτο δείγμα απο τον νέο δίσκο τους.

Στις 26 Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο album, το πέμπτο κατά σειρά του γνωστού συγκροτήματος θα ονομαζεται «Living Things» και είναι συμπαραγωγή του γκρούπ με τους Rick Rubin και Mike Shinoda.

Το πρώτο single του δίσκου, με τίτλο «Βurn It Down», κυκλοφόρησε ήδη μέσω iTunes, ενώ οι θαυμαστές του συγκροτήματος μπορούν από τώρα να παραγγείλουν το νέο άλμπουμ. Οι Linkin Park, στο πλαίσιο της προώθησης του «Living Things», θα συμμετάσχουν στην «Honda Civic Tour» μαζί με τους Incubus και τους Mutemath. Η τουρνέ θα ξεκινήσει στις 11 Αυγούστου από τη Virginia.

Οι Linkin Park για να τονώσουν τις παραγγελίες, δίνουν δικαίωμα σε όσους παραγγείλουν το νέο τους άλμπουμ να αγοράσουν εισιτήρια τρεις μέρες νωρίτερα από την επίσημη ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι αγορές, ενώ έχουν και εκπτώσεις στη συνδρομή στο LP Underground fan club, το οποίο προσφέρει αρκετά προνόμια σε όσους παρακολουθούν συναυλίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ