ΑΝΕΛ για Συμφωνία Πρεσπών: Καταψηφίζουμε αλλά δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση - iefimerida.gr

ΑΝΕΛ για Συμφωνία Πρεσπών: Καταψηφίζουμε αλλά δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση

Ο Πάνος Καμμένος / Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eμμένουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες στη στάση τους να καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και να αποσύρουν τους υπουργούς τους από την κυβέρνηση, χωρίς ωστόσο να τη ρίξουν.

Στη σύντομη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας οι ΑΝΕΛ συμφώνησαν πως δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία και οι υπουργοί τους θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση προκαλώντας ανασχηματισμό.

Οι διαφωνίες στο εσωτερικό, πάντως, παραμένουν, με τους Θανάση Παπαχριστόπουλο και Κώστα Κατσίκη να εκφράζουν αντίθετες απόψεις, με τον πρώτο να δηλώνει υπέρ της συμφωνίας και τον δεύτερο να ζητά να ρίξει την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κυβερνητικός εταίρος δεν φέρεται διατεθειμένος να ρίξει την κυβέρνηση, αφού δεν θα στηρίξει το ενδεχόμενο πρότασης μομφής. Οι διαφωνίες αναμένεται να απασχολήσουν την ΚΟ το επόμενο διάστημα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Πάνος Καμμένος έθεσε εκ νέου ζήτημα κομματικής πειθαρχίας.

Σημειώνεται πως από την ΚΟ απουσίαζαν δικαιολογημένα η Έλενα Κουντουρά και ο Κώστας Ζουράρις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΕΛ Σκοπιανό ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ