Ποιος γυναικοκατακτητής βαθμολογεί με -μόλις- επτά την Ευγενία Μανωλίδου; - iefimerida.gr

Ποιος γυναικοκατακτητής βαθμολογεί με -μόλις- επτά την Ευγενία Μανωλίδου;

bimbo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα της έβαζα 7 με 8 γιατί μπορεί να μην είναι bimbo ή να έχει εκρηκτικό σώμα με τις καμπύλες, αλλά έχει μία ακαταμάχητη θηλυκότητα και μια γλυκιά αφέλεια που την κάνει πολύ ερωτική», δήλωσε για την Ευγενιά Μανωλίδου ο φωτογράφος και τηλεκριτής Χάρης Χριστόπουλος στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη «Movies & Stars».

«Ποτέ δεν υπήρξε γυναίκα που να θέλω να κατακτήσω και να μην το καταφέρω. Μπορεί να μην είναι 1.000, αλλά πρέπει να είναι σίγουρα 2-3 εκατοντάδες. Είμαι της ποιότητας!», είναι μια ακόμη δήλωση του Χάρη Χριστόπουλου που δεν περνάει αδιάφορη.

Και που επιβεβαιώνει τι τον κάνει αρμόδιο για να βαθμολογεί την σεξουαλικότητα της Ευγενίας Μανωλίδου και οποιαδήποτε άλλης βρεθεί στο δρόμο του.

Ποιος γυναικοκατακτητής βαθμολογεί με -μόλις- επτά την Ευγενία Μανωλίδου; | iefimerida.gr 0

Στα πλαίσια της ίδιας, συνέντευξης (που, για κάποιο λόγο, ήταν φουλ στον ερωτισμό) δήλωσε: «Όποια γυναίκα προσπάθησε να με ελέγξει, εξαφανίστηκα σε χρόνο ρεκόρ. Έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα για τον έρωτα. Μερικές φορές με πιάνει όταν πάω να χάσω κάτι, να εμφανιστώ κάπου, μπορώ να διανύσω μεγάλες αποστάσεις για ένα λεπτό, για να δώσω κάτι πολύ μικρό. Έχω πάει από Νέα Υόρκη Αθήνα για μια μέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ