Λίγο πριν γίνουν γονείς, η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης μαζί σε βίντεο κλιπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Λίγο πριν γίνουν γονείς, η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης μαζί σε βίντεο κλιπ [βίντεο]

Τζένη Θεωνά και Δήμος Αναστασιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διανύοντας μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, o Δήμος Αναστασιάδης μάς παρουσιάζει το νέο του single «Ο Τρελός» που κυκλοοφορεί από την Panik Records.

O τραγουδιστής πρωταγωνιστεί στο νέο του βίντεο κλιπ μαζί με την σύντροφό του, Τζένη Θεωνά και την ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη.

Ο Δήμος Αναστασιάδης μάς παρουσιάζει ένα τραγούδι στο οποίο ο ίδιος υπογράφει την μουσική και ο Μιχάλης (ΜΕΘ) Κουινέλης τους στίχους και κινείται στο γνώριμο μουσικό του ύφος που έχουμε αγαπήσει.

Θυμίζουμε ότι η Τζένη Θεωνά είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Δήμο Αναστασιάδη.

«Οι άνθρωποι που συνεργαζόμασταν το ήξεραν. Φοβερή η διακριτικότητα και η λεπτότητά τους, δεν το είπε κανείς. Πριν τους τρεις μήνες ήμουν πολύ αγχωμένη. Τώρα είχα πολύ χαρά να το μοιραστώ με τον κόσμο. Θες να φτάσει η εγκυμοσύνη σε ένα σημείο πιο ασφαλές» σημείωσε η Τζένη Θεωνά πρόσφατα σε συνέντευξή της στο «Πρωινό» για την εγκυμοσύνη της.

Δείτε την Τζένη Θεωνά να πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Δήμου Αναστασιάδη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ