Τραμπ, Κασόγκι ή Μέγκαν Μαρκλ το πρόσωπο της χρονιάς από το TIME; - iefimerida.gr

Τραμπ, Κασόγκι ή Μέγκαν Μαρκλ το πρόσωπο της χρονιάς από το TIME;

Μέγκαν Μαρκλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αμερικανός ομόλογός του, Ντόναλντ Τραμπ βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές του περιοδικού Time για το Πρόσωπο της Χρονιάς. Στη λίστα και η Μέγκαν Μαρκλ αλλά και ο Τζαμάλ Κασόγκι.

Συγκεκριμένα, όπως κάθε χρόνο το περιοδικό TIME συνέταξε τη 10άδα που απαρτίζουν πρόσωπα που χαρακτήρισαν τη χρονιά που φεύγει.

Οι πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ θα κονταροχτυπηθούν για τον τίτλο του Προσώπου της Χρονιάς για το 2018, τίτλο που αποδίδει το περιοδικό Time.

Ντόναλντ Τραμπ

Υποψήφιοι είναι άνθρωποι από οικογένειες μεταναστών που χωρίστηκαν στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.
Ο ειδικός ανακριτής των ΗΠΑ Ρόμπερτ Μιούλερ, ο οποίος ερευνά τις σχέσεις του Τραμπ με τη Ρωσία.

Ράιν Κούγκλερ

Ο σκηνοθέτης του Black Panther, Ράιν Κούγκλερ, για τη μεγάλη επιτυχία που έκανε η ταινία του, αλλά και ο δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασόγκι που δολοφονήθηκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Τουρκία.

March for Our Lives

Οι υπεύθυνοι του Time επέλεξαν ως υποψήφιους και τους μαθητές του λυκείου στο Πάρκλαντ με αφορμή το κίνημά τους με τίτλο March for Our Lives που ίδρυσαν μετά τη δολοφονία 17 συμμαθητών τους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Κριστίν Μπλάσεϊ-Φορντ

Στη 10άδα η γιατρός Κριστίν Μπλάσεϊ-Φορντ η οποία κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση τον υποψήφιο για το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ Μπρετ Κάβανο.

Μουν Τζε Ιν, φωτογραφία: Shutterstock

Στη λίστα και πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε Ιν , αλλά και το νέο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, Μέγκαν Μαρκλ.

Το περιοδικό TIME δίνει τον τίτλο του προσώπου της χρονιάς από το 1927. Πέρυσι μεγάλοι νικητές ήταν οι γυναίκες του κινήματος #MeToo που έσπασαν τη σιωπή τους και μίλησαν για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του κινηματογράφου και της τέχνης.

Η ανακοίνωση του Προσώπου της Χρονιάς θα γίνει την προσεχή Τρίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περιοδικό Time πρόσωπα της χρονιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ