Champions League: Απόψε ο... τελικός του Ανφιλντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Νάπολι - iefimerida.gr

Champions League: Απόψε ο... τελικός του Ανφιλντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Νάπολι

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφτασε η ώρα της αλήθειας για Λίβερπουλ και Νάπολι, αφού απόψε συγκρούονται στον... τελικό του Άνφιλντ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League.

Οι παίκτες του Κλοπ θέλουν μόνο νίκη για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στη φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αποκλείονται.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Παρί Σεν Ζερμέν καλείται να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, πιθανότατα θα αποχαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση.

Παιχνίδι ζωής και θανάτου θα διεξαχθεί και στη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα η οποία έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση υποδέχεται την Τότεναμ, η οποία θέλει μόνο τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ίντερ παίζει στο Μιλάνο με την Αϊντχόφεν και καλείται να πάρει τους 3 βαθμούς και να έχει ανοικτά τα... αυτιά της για το αποτέλεσμα της Ισπανίας.

Στον πρώτο όμιλο, Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση και φιλοξενούνται από Μονακό και Μπριζ αντίστοιχα. Εδώ δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι Βέλγοι έχουν εξασφαλίσει την τρίτη θέση που οδηγεί το Europa League.

Τέλος, στα παιχνίδια που διεξάγονται στις 19:55, οι θέσεις 1-2 έχουν καταληφθεί από Πόρτο και Σάλκε αντίστοιχα, ενώ το τρίτο εισιτήριο θα παιχτεί ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Λοκομοτίβ. Οι Τούρκοι φιλοξενούν την Πόρτο, ενώ Λοκομοτίβ ταξιδεύει να για παίξει στην έδρα της Σάλκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League Νάπολι Λίβερπουλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ