«Εκραξαν» την Ιωάννα Τούνη στο Instagram -Πόζαρε στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος [εικόνες] - iefimerida.gr

«Εκραξαν» την Ιωάννα Τούνη στο Instagram -Πόζαρε στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος [εικόνες]

Η Ιωάννα Τούνη (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να προκαλέσει οργή στο Instagram με μια φωτογραφία της.

Η Θεσσαλονικιά, που γνωρίσαμε μέσα από τα My Style Rocks, κάνει διακοπές στο Βερολίνο και όπως κάθε ταξιδιώτης που βρίσκεται στη γερμανική πρωτεύουσα, επισκέφθηκε το Μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Και φυσικά φωτογραφήθηκε εκεί. Οχι, όμως, όπως κάθε ταξιδιώτης που επισκέπτεται το Μνημείο το οποίο συμβολίζει μια από τις μελανότερες σελίδες της ιστορίας του προηγούμενου αιώνα και στέκεται εκεί, στη γερμανική πρωτεύουσα για να θυμίζει τη φρίκη που βίωσαν χιλιάδες Εβραίοι από τις χιτλερικές δυνάμεις.

Η Ιώννα Τούνη θεώρησε ότι το Μνημείο του Ολοκαυτώματος είναι ένας χώρος για μια ακόμη... φωτογραφία αλά Instagram με ότι και αν αυτό σημαίνει (πόζες αλά φωτογράφιση μόδας και μερικές φορές έμμεσες διαφημίσεις).

Ετσι, φόρεσε το πράσινο φουσκωτό μπουφάν της, το οποίο έκρυψε το σορτσάκι ή τη φούστα που πιθανότατα φορούσε από μέσα και δεν φαινόταν, άνοιξε τα πόδια της, έδωσε... συναίσθημα στο πρόσωπο και κοίταξε το φακό σαν να κάνει φωτογράφιση για περιοδικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Once a year, go somewhere you’ve never been before. // #?????? #travel #europe #lovemylife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις 9 Δεκ, 2018 στις 5:10 πμ PST

Και φυσικά, κάτω από τη φωτογραφία έγινε το... έλα να δεις, με τους ακολούθους της να τις επιτίθενται με σχόλια για την επιλογή της να φωτογραφηθεί σε αυτό το στιλ στο συγκεκριμένο μνημείο.

«Αίσχος», «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που ποζάρεις έτσι στο συγκεκριμένο σημείο...», «Ντροπή σου», «Τραγική είσαι. Να διαχωρίζουμε κάποια πράγματα... δες που είσαι... ή μάλλον ξέχασα τόσο ανιστόρητη που είσαι πού να καταλάβεις;;», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια της φωτογραφίας.

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε στα σχόλια, υπογραμμίζοντας ότι δεν τίθεται ζήτημα ασέβειας ή βεβήλωσης, ενώ παραλλήλισε το Μνημείο του Ολοκαυτώματος με τον Λευκό Πύργο, που και εκεί βγάζουν φωτογραφίες.

«Εκραξαν» την Ιωάννα Τούνη στο Instagram -Πόζαρε στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιωάννα Τούνη Μνημείο Ολοκαυτώματπς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ