O Γκοτιέ συνεχίζει να μαλλιοτραβιέται με την οικογένεια της Γουάινχαουζ - iefimerida.gr

O Γκοτιέ συνεχίζει να μαλλιοτραβιέται με την οικογένεια της Γουάινχαουζ

Sylvia Young Theatre School.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πατέρας της Εϊμι Γουάινχαουζ την αποκαλεί «κακόγουστη». Και όλη η οικογένεια έπαθε σοκ όταν είδε τον Ιανουάριο σωσίες της Εϊμι να κάνουν πασαρέλα με δημιουργίες του Γκοτιέ εμπνευσμένες από εκείνη, έξι μόλις μήνες μετά τον θάνατό της. Ο Γκοτιέ δεν απάντησε ποτέ στις κατηγορίες. Μέχρι σήμερα.

«Μου είχε κάνει εντύπωση που όταν πέθανε, κανείς στον κόσμο της μόδας δεν έκανε κάποιο αφιέρωμα στο στυλ της. Το λουκ της ήταν υπέροχο, φανταστικό- ήταν μοναδικό. Συνήθως οι ηθοποιοί και οι τραγουδίστριες χρειάζονται στιλιστικές συμβουλές. Όμως εκείνη ήξερε από μόνη της να φοράει το σωστό μακιγιάζ, τα σωστά σκουλαρίκια- είχε αυθεντικό στυλ. Και λατρεύω τη φωνή της-λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με εκείνη», δήλωσε ο Γάλλος σχεδιαστής στην Vogue TV.

O Γκοτιέ συνεχίζει να μαλλιοτραβιέται με την οικογένεια της Γουάινχαουζ  | iefimerida.gr 0

Κάτι που ουσιαστικά δεν απαντάει στις κατηγορίες του πατέρα της Εϊμι Γουάινχαουζ ότι «το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βγάλει χρήματα» και ότι «Είναι κακόγουστο να βλέπεις μοντέλα με μαύρα πέπλα να καπνίζουν τσιγάρα, ενώ στο background ακούγεται η μουσική της από ένα συνοικιακό κουαρτέτο».

O Γκοτιέ συνεχίζει να μαλλιοτραβιέται με την οικογένεια της Γουάινχαουζ  | iefimerida.gr 1

Επίσης ο Γκοτιέ δεν διευκρίνισε αν σκοπεύει, όπως ζήτησε η οικογένεια της Γουάινχαουζ, να δώσει μέρος των εσόδων από την limited edition συλλογή για να χρηματοδοτήσει μια υποτροφία στο όνομά της στο Sylvia Young Theatre School.

O Γκοτιέ συνεχίζει να μαλλιοτραβιέται με την οικογένεια της Γουάινχαουζ  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ