Μανώλης Πετσίτης: Εκλεισε τον λογαριασμό του στο Facebook το golden boy - iefimerida.gr

Μανώλης Πετσίτης: Εκλεισε τον λογαριασμό του στο Facebook το golden boy

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει η θεαματική ανέλιξη του συνεργάτη του Νίκου Παππά Μανώλη Πετσίτη, που από γκαρσόνι σε πιτσαρία έφθασε να είναι συνεργάτης σε μεγάλες εταιρείες ενέργειας, αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό του στο facebook.

Σημειώνεται ότι ο Μανώλης Πετσίτης φαίνεται να έχει ενεργό παρουσία στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ προβληματισμό προκαλούν οι σχέσεις του με εταιρείες με στενές σχέσεις με το Δημόσιο. Η Νέα Δημοκρατία εστιάζει ειδικά στις σχέσεις του Μανώλη Πετσίτη με την ELFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, απ όπου φαίνεται να είχε έναν ιλιγγιώδη μισθό, αφού η υπόθεση είναι ήδη υπό διερεύνηση από την Δικαιοσύνη.

Πλέον πάντως όποιος αναζητήσει στο συγκεκριμένο μέσο δικτύωσης την σελίδα του Μανώλη Πετσίτη δεν μπορεί να την βρεί, αφού ο συνεργάτης του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής φέρεται να την κατέβασε. Πάντως όσοι πρόλαβαν να την επισκεφθούν έβλεπαν τον Μανώλη Πετσίτη σε προσωπικές στιγμές, πολλές φωτογραφίες από τις νυχτερινές του εξορμήσεις, δίπλα σε γνωστούς τραγουδιστές, καθώς και τις φιλικές του σχέσεις με όλους τους υπουργούς του Σύριζα.
Οι πληροφορίες λένε ότι η προσωπική του σελίδα κατέβηκε εσπευσμένα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών με άνωθεν εντολή.

Με δήλωσή του ο Αδωνις Γεωργιάδης διερωτάται πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με μοναδική προυπηρεσία σε πιτσαρία να έχει συνάψει συμβόλαια με εταιρείες ενέργειας, αφού ουδεμία σχέση εχει με την ενέργεια. Ενώ το θέμα έφερε στην Βουλή με ερώτησή του, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαξίμου ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΕΤΣΙΤΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ