Γιατί οι θαυμαστές της ταινίας Avengers ζητούν τη βοήθεια της NASA -Τι απάντησε η διαστημική υπηρεσία - iefimerida.gr

Γιατί οι θαυμαστές της ταινίας Avengers ζητούν τη βοήθεια της NASA -Τι απάντησε η διαστημική υπηρεσία

Ο Τόνι Σταρκ. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τρέιλερ της ταινίας «Avengers: Endgame» που μόλις κυκλοφόρησε έχει προκαλέσει διαταραχές άγχους σε όλο το διαδίκτυο και μάλιστα για έναν καλό λόγο.

Ο Τόνι Σταρκ, ο ήρωας της γνωστής ταινίας έχει κολλήσει στο διάστημα και είναι στην μέση της καταγραφής ενός αποχαιρετιστήριου μηνύματος στον Pepper Potts, με τον Captain America να κλαίει και τον Θορ να δείχνει απίστευτα θλιμμένος.

Οι θαυμαστές της Marvel δεν έχασαν χρόνο και έσπευσαν στο Twitter για να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει κάτι παραπάνω για τις περιπέτειες στο διάστημα.

Τα ρωσικά και αμερικανικά διαστημικά πρακτορεία έδωσαν κουράγιο σε πολλούς οπαδούς της Marvel.

«Όπως γνωρίζουμε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αναφέρει πως έχεις πρόλημα» συμβούλευσε η Nasa σε ένα τουίτ. «Αλλά αν δεν μπορεί να επικοινωνήσει, τότε συνιστούμε όλες τις ομάδες εδάφους να χρησιμοποιήσουν όλους τους διαθέσιμους πόρους για να οργώσουν τον ουρανό προς αναζήτηση του αγνοούμενού σας».

Hey @Marvel, we heard about Tony Stark. As we know, the first thing you should do is listen in mission control for “@Avengers, we have a problem.” But if he can’t communicate, then we recommend ground teams use all resources to scan the skies for your missing man pic.twitter.com/zavXrsPljq

Όπως φαίνεται, κάποιος στην Nasa, παρακολουθεί στενά τις περιπέτειες του Τόνι Σταρκ.

we see you pic.twitter.com/cpj9nEsWTW

Την ίδια ώρα, και η Ρωσική κρατική υπηρεσία διαστήματος, αποφάσισε να προσφέρει τις συμβουλές της: «Γεια σου Marvel, ακούσαμε το αίτημά σας» ανέφερε το Roscosmos στον επίσημο λογαριασμό του μεγαλύτερου ιστότοπου μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη Ρωσία. «Οι σούπερ -ήρωες (κοσμοναύτες) Σεργκέι Προκοπίεβ και Όλεγκ Κονονέκο, θα βγουν αύριο στο διάστημα για να βρουν το διαστημόπλοιο και να διασώσουν τον Τόνι με την βοήθεια των αναπτυγμένων εργαλείων μας. Σας παρακαλούμε, μην το πείτε πουθενά».

Η Marvel Studios κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα το πρώτο τρέιλερ για την 4η ταινία των Avengers, το τελευταίο κεφάλαιο των Avengers, δίνοντας μια ματιά στο τι συνέβη στους υπερήρωες που επιβίωσαν στο προηγούμενο μέρος, όπου ο τιτάνας Thanos εξαφάνισε τα μισά από τα ζωντανά πλάσματα του σύμπαντος. Ο Τόνι Σταρκ (γνωστός και ως Iron Man) πέθαινε στο διάστημα – και όπως όλα έδειχναν, ήταν μάλλον απίθανο να επιβιώσει.

Το τρέιλερ έκανε πολλούς οπαδούς της ταινίας να τρελαθούν, με αρκετούς από αυτούς να ζητούν από την NASA να διασώσει τον Τόνι.

«Άκου Nasa. Ξέχνα την εξερεύνηση του Άρη και σώσε το αγόρι μας τον Τόνι Σταρκ που είναι χωρίς νερό και τροφή στο διάστημα με μηδενικές πιθανότητες διάσωσης. Τα τρόφιμα και το νερό τελείωσαν πριν από 4 ημέρες και το οξυγόνο θα τελειώσει αύριο το πρωί» ανέφερε ένα από τα πολλά tweets προς την Nasa.

Listen @NASA forget about exploring mars and save my guy Tony Stark who’s adrift in space with zero promise of rescue. Food and water ran out 4 days ago and oxygen will run out tomorrow morning.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Avengers Τόνι Σταρκ ταινία NASA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ