Πέθανε ο Ρότζερ –Το διάσημο καγκουρό με τους πελώριους μυς που έγινε viral [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέθανε ο Ρότζερ –Το διάσημο καγκουρό με τους πελώριους μυς που έγινε viral [εικόνες]

Ο Ρότζερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέθανε σε ηλικία 12 ετών, ο Ρότζερ, ένα καγκουρό που έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο για το τεράστιο μέγεθός του και την εντυπωσιακή του διάπλαση.

Το ζώο είχε διασωθεί όταν η μητέρα του σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα και μεγάλωσε στο Καταφύγιο για Καγκουρό στην περιοχή Alice Springs στην Αυστραλία.

Και όταν λέμε μεγάλωσε, εννοούμε, μεγάλωσε πολύ καθώς είχε ύψος πάνω από 2 μέτρα και ζύγιζε 89 κιλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Kangaroo Sanctuary (@thekangaroosanctuary) στις 16 Νοέ, 2018 στις 1:39 μμ PST

Το καταφύγιο θρήνησε τον θάνατο του «αγαπημένου μας» Ρότζερ, από φυσικά γεράματα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Kangaroo Sanctuary (@thekangaroosanctuary) στις 9 Δεκ, 2018 στις 12:42 μμ PST

Ο Κρις Μπαρνς που διοικεί το καταφύγιο και ήταν αυτός που διέσωσε τον Ρότζερ ανέφερε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook: «Είναι μια πολύ θλιβερή μέρα εδώ σήμερα, γιατί χάσαμε τον Ρότζερ. Πριν από 10 χρόνια έστησα αυτό το καταφύγιο για να στεγάσω τον Ρότζερ και κάποιες από τις συζύγους του, την Έλλα και την Αμπιγκέιλ. Το χτίσαμε για να έχουν ένα μέρος να ζήσουν. Ο Ρότζερ ήταν το κύριο αρσενικό μας για πολλά χρόνια και μεγάλωσε για να είναι ένα καγκουρό που θα θαυμάζουν όλοι οι άνθρωποι».

Ο Ρότζερ έγινε διάσημος το 2015, όταν το καταφύγιο ανάρτησε φωτογραφίες του που διέλυε έναν μεταλλικό κουβά με τα τεράστια μπράτσα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Kangaroo Sanctuary (@thekangaroosanctuary) στις 8 Νοέ, 2018 στις 4:29 πμ PST

Τα τελευταία χρόνια, ο Ρότζερ έδινε την δική του μάχη με την αρθρίτιδα και την εξασθενημένη όραση αλλά «λάτρευε την συνταξιοδότησή του» είχε δηλώσει ο Μπαρνς το 2016.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Kangaroo Sanctuary (@thekangaroosanctuary) στις 23 Αύγ, 2018 στις 3:51 πμ PDT

Να σημειωθεί πως τα καγκουρό μπορούν να ζήσουν μέχρι και 14 χρόνια, αλλά σπάνια φτάνουν σε αυτή την ηλικία όταν βρίσκονται στην άγρια φύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρότζερ καγκουρό viral Καταφύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ