Ο Λεωνίδας των 300 σε περιπτύξεις με άγνωστη μελαχρινή μέσα σε φορητή τουαλέτα - iefimerida.gr

Ο Λεωνίδας των 300 σε περιπτύξεις με άγνωστη μελαχρινή μέσα σε φορητή τουαλέτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζέραλντ Μπάτλερ, που μόλις βγήκε από κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ, βρήκε τρόπο να παραμένει ξεμέθυστος. Προφανώς το κάνει όπου και με όποια βρει. Όπως την μελαχρινή θαυμάστρια με την οποία πέρασε ένα μισάωρο στις φορητές τουαλέτες του μουσικού φεστιβάλ Coachella.

Όποιος έχει πάει έστω και μια φορά στην ζωή του σε μουσικό φεστιβάλ, ξέρει πόσο ελεεινά βρώμικες καταλήγουν να είναι μέσα στην πορεία της μέρας οι τουαλέτες.

Κάτι που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, καθόλου δεν ενόχλησε τον 42χρονο σταρ των 300, ο οποίος, κατά την διάρκεια του φεστιβάλ Coachella, φέρεται να πήρε αγκαζέ μια μελαχρινή θαυμάστρια και να πέρασε μαζί της 30 λεπτά μέσα σε μια φορητή τουαλέτα.

Το καλό νέο είναι ότι, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, κατάφερε να μην πιει ούτε μια γουλιά αλκοόλ.

Ουσιαστικά αυτό που φαίνεται να κάνει ο Τζεράλντ είναι να αντικαθιστά τον εθισμό του στο αλκοόλ, με αυτόν στο σεξ.

Κάτι που αποδεικνύει και τα συχνά πυκνά δημοσιεύματα με σταρλετίτσες που βγαίνουν και δηλώνουν πόσο καλός είναι στο σεξ, όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα με μια από τις νοικοκυρές που πρωταγωνιστούν στο ριάλιτι Real Housewives of New York.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ