Μαρί Σαντάλ και Παύλος Γλίξμπουργκ εξώφυλλο στο ισπανικό Vanity Fair [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαρί Σαντάλ και Παύλος Γλίξμπουργκ εξώφυλλο στο ισπανικό Vanity Fair [εικόνες]

Μαρί Σαντάλ- Παύλος Γλιξμπουργκ/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair πόζαρε για ακόμη μία φορά η Μαρί Σαντάλ, μαζί με την κόρη της Μαρία Ολυμπία αλλά και τον σύζυγό της Παύλο Γλίξμπουργκ.

Συγκριμένα, το ισπανικό περιοδικό επέλεξε τον Παύλο Γλίξμπουργκ και την γυναίκα του να κοσμήσουν το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου.

Φαίνεται μάλιστα πως η χρονική περίοδος της συνέντευξης της Σαντάλ δεν είναι τυχαία καθώς έγινε μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Μαρί Σαντάλ στα μαχαίρια με την βασίλισσα Λετίθια με την πρώτη να μην δίνει το «παρών» στους εορτασμούς για τα 80 χρόνια της τέως βασίλισσας της Ισπανίας, Σοφίας.

Μαρί Σαντάλ και Παύλος Γλίξμπουργκ εξώφυλλο στο ισπανικό Vanity Fair [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στην συνέντευξη που έδωσε η Μαρί Σαντάλ στο ισπανικό Vanity Fair δεν έκανε καμία αναφορά στην Βασίλισσα Λετίθια αλλά πέταξε εμμέσως τα καρφιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair Spain (@vanityfairspain) στις 22 Νοέ, 2018 στις 10:22 πμ PST

«Δεν ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο που είμαι. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Έχω τις δικές μου απόψεις, έχω ισχυρή προσωπικότητα και έχω τα πόδια μου στο έδαφος», ανέφερε η Μαρί Σαντάλ.

Η επιχειρηματίας μίλησε επίσης και για τα social media, στα οποία πρόσφατα είχε εκτεθεί η κόρη της, Μαρία Ολυμπία, λαμβάνοντας και αρνητικές κρητικές εξαιτίας του ντυσίματός της.

Μαρί Σαντάλ και Παύλος Γλίξμπουργκ εξώφυλλο στο ισπανικό Vanity Fair [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Αποφάσισα να είμαι δημόσιο πρόσωπο στο Instagram, γιατί τρέχω μια επιχείρηση και ένα blog. Αλλωστε τα παιδιά μου είναι πολύ ενεργά στα κοινωνικά δίκτυα και γι’ αυτό ορισμένες φορές έχουν βιώσει την αρνητική τους πλευρά».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ