Εμφατικό «διπλό» των Σπερς επί των Λος Αντζελες Λέικερς [βίντεο] - iefimerida.gr

Εμφατικό «διπλό» των Σπερς επί των Λος Αντζελες Λέικερς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ σημείωσαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς περνώντας σαν σίφουνας από την έδρα των Λος Αντζελες Λέικερς με 112-91 και πλέον έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη Δύση.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τόνι Πάρκερ με 29 πόντους και 13 ασίστ, ενώ οι «λιμνάνθρωποι» αγωνίστηκαν για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς τον τραυματία Κόμπι Μπράιαντ. Με τον Καρμέλο Αντονι να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να σημειώνει τριπλ νταμπλ (35 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ), οι Νιου Γιορκ Νικς νίκησαν 118-110 τους Μπόστον Σέλτικς, ενώ οι Ιντιάνα Πέισερς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Φιλαδέλφεια 76ερς με 102-97. Οι Μέμφις Γκρίζλις νίκησαν 91-84 τους Τίμπεργουλβς στη Μινεσότα, ενώ οι Ντιτρόιτ Πίστονς συνέτριψαν με 116-77 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ