Για πρώτη φορά: Η άγνωστη κόρη του Πούτιν έδωσε συνέντευξη στο κρατικό ρωσικό κανάλι [εικόνες] - iefimerida.gr

Για πρώτη φορά: Η άγνωστη κόρη του Πούτιν έδωσε συνέντευξη στο κρατικό ρωσικό κανάλι [εικόνες]

Κατερίνα Τικόλοβα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Πούτιν να προσπαθούσε πως και πως να κρύψει τις κόρες του από τα ρωσικά μίντια όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό το «ταμπού» φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν.

Σύμφωνα με τους New York Times, το ταμπού σχεδόν 20 ετών το οποίο τηρούν κατά γράμμα τα ρωσικά μίντια σχετικά με την προσωπική ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν δεν ισχύει πια, καθώς η μικρότερη κόρη του Πούτιν έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο κρατικό ρωσικό κανάλι πριν λίγες μέρες.

Μάλιστα παρά το γεγονός πως η ρωσική κρατική τηλεόραση καλύπτει αρκετά συχνά τις ασχολίες του Ρώσου Προέδρου, όπως την αγάπη του για την φύση, την γυμναστική, την πεζοπορία και την ιππασία επιμένει να μην κάνει καμία αναφορά στην προσωπική του ζωή.

H πρώτη επίσημη εμφάνιση της Τικόλοβα στην ρωσική κρατική τηλεόραση.

Ετσι ο Πούτιν είναι ο μόνος που μπορεί να αποκαλύπτει πράγματα που αφορούν την οικογένειά του.

Πέρσι είχε μιλήσει για την μεγάλη αγάπη που τρέφει για τις κόρες του, ενώ μάλιστα είχε αποκαλύψει πως είχε γίνει παππούς.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα, η γυναίκα που εμφανίστηκε στην συνέντευξη ως η κόρη του Πούτιν είναι η Κατερίνα Τικόλοβα, η νεότερη κόρη του Προέδρου, την οποία ο Πούτιν δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ δημοσίως.

Στην εκπομπή, η Τικόλοβα (για την οποία ακούγεται πως ο σύζυγος της την παράτησε για μία καλλονή Λονδρέζα) ρωτήθηκε για το έργο της ως διευθύντρια ενός επιστημονικού Ινστιτούτου.

Συγκεκριμένα, η 32χρονη μίλησε για την επιστημονική ομάδα, της οποία ηγείται και που σκοπό της είναι να δημιουργεί συσκευές που να διαβάζουν εγκεφαλικά κύματα.

Πρόσφατη φωτογραφία της ως διευθύντρια επιστημονικού Ινστιτούτου  στην Ρωσία.

Οπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα δεν θα μπορούσε να μην χαρακτηριστεί από το κρατικό κανάλι ως πρωτοποριακή και ζωτικής σημασίας για την ρώσικη τεχνολογία, δίνοντας το «βραβείο» της καλύτερης διευθύντριας στην Κατερίνα Τικόλοβα.

Πάντως μέχρι και σήμερα υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουν γίνει γνωστά για την νεότερη κόρη του Πούτιν.

Γνωστό είναι πως η Τικόλοβα χρησιμοποιεί μέχρι και τώρα το επώνυμο της γιαγιά της, είναι 32 ετών και έχει παντρευτεί και χωρίσει με τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας Kirill Shamalov.

Μέχρι σήμερα ήταν γνωστή από συμμετοχές της σε διαγωνισμούς χορού (ακροβατικό ροκ εν ρολ) που πήρε ως παιδί και έφοιβη.

Η Τικόλοβα σε νεότερη ηλικία ως χορεύτρια σε διαγωνισμό.

Πάντως σύμφωνα με τους New York Times, η πρώτη εμφάνιση της Τικόλοβα μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς έρχεται τη στιγμή που η δημοτικότητα του Πούτιν πέφτει λόγω των μεταρρυθμίσεων στο ασφαλιστικό.

«Δεν αποκλείεται η εμφάνισή της να σηματοδοτεί έναν νέο, πιο ενεργό ρόλο για τη νεαρή επιστήμονα στη δημόσια ζωή της Ρωσίας», αναφέρει η εφημερίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ