Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει όλες τις απαγορευμένες φράσεις που δεν έπρεπε να πει ως Πρώτη Κυρία [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει όλες τις απαγορευμένες φράσεις που δεν έπρεπε να πει ως Πρώτη Κυρία [βίντεο]

Μισέλ Ομπάμα/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μισέλ Ομπάμα δεν είναι πια ούτε η Πρώτη Κυρία, ούτε η οικοδέσποινα του Λευκού Οίκου και γι΄αυτό μπορεί να λέει ότι θέλει.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβαινε κατά την διάρκεια της θητείας του Μπάρακ Ομπάμα, καθώς η Μισέλ δεν έπρεπε να λέει δημοσίως κάποιες συγκεκριμένες εκφράσεις.

Η αποκάλυψη έγινε με την βοήθεια του Τζίμι Κίμελ, ο οποίος της έδωσε στην Ομπάμα να διαβάσει τις φράσεις που δεν επιτρεπόταν να λέει ως Πρώτη Κυρία.

Μερικές από τις φράσεις ήταν:

«Δεν έχω φάει ποτέ ούτε ένα λαχανικό», «Όταν πέφτουν, εμείς ανεβαίνουμε», «όλα αυτά τα χρόνια χρησιμοποιούσαμε κωδικό της Λόρα Μπους για το Νetflix».

Βέβαια καμία από τις παραπάνω φράσεις δεν θα τις έλεγε έτσι κι αλλιώς η Μισέλ Ομπάμα, καθώς η πρώτη και η τελευταία δεν ισχύουν.

Ωστόσο υπάρχει μία φράση που δεν έπρεπε να πει αλλά είχε μία δόση αλήθειας κι αυτό είχε να κάνει με τις κόρες της Μάλια και Σάσα.

«Δεν είμαι σίγουρη ποια το είπε η Σάσα ή η Μάλια», ήταν η απαγορευμένη φράση με την Μισέλ Ομπάμα να εξηγεί πως υπήρχαν όντως φορές που τις μπέρδευε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ