«Αλωσαν» το Τορόντο με double-double του Γιάννη οι Μπακς [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αλωσαν» το Τορόντο με double-double του Γιάννη οι Μπακς [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχοντας, για μία ακόμα φορά, ηγέτη και κορυφαίο παίκτη τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έφτασε σε double double, οι Μπακς κατάφεραν να πανηγυρίσουν με 104-99 των Ράπτορς μέσα στο Τορόντο στο ντέρμπι κορυφής της Ανατολής, και έγιναν η πρώτη ομάδα φέτος που κερδίζει δύο φορές τους Καναδούς.

Καθοριστική στη μεγάλη νίκη η συμμετοχή του Μάλκολμ Μπρόγκντον, που αργά στην τέταρτη περίοδο ευστόχησε σε δύο συνεχόμενα σουτ τριών πόντων, μετατρέποντας το 94-97 σε 100-97 για τους Μπακς, με τον Αντετοκούνμπο να καρφώνει λίγο αργότερα για το 102-99 και τον Ιλιασόβα να διαμορφώνει το τελικό σκορ με 2 βολές.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 19 πόντους (7/12 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/3 βολές) και μάζεψε 19 ριμπάουντ, ενώ είχε επίσης 6 ασίστ και 1 κόψιμο σε 37 λεπτά συμμετοχής. Τον Αντετοκούνμπο ακολούθησαν ο Λόπεζ με 19 πόντους και ο Μπρόγκντον με 18 πόντους.

Πρώτος σκόρερ για τους Ράπτορς, ήταν ο Ιμπάκα με 22 πόντους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ