Τελικός… μύθος στη Μαδρίτη –Η Ρίβερ Πλέιτ κέρδισε 3-1 την Μπόκα Τζούνιορς [βίντεο] - iefimerida.gr

Τελικός… μύθος στη Μαδρίτη –Η Ρίβερ Πλέιτ κέρδισε 3-1 την Μπόκα Τζούνιορς [βίντεο]

Tο... σήκωσε η Ρίβερ Πλέιτ στη Μαδρίτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα φοβερό τελικό στη Μαδρίτη, η Ρίβερ Πλέιτ με ανατροπή κέρδισε 3-1 την Μπόκα Τζούνιορς και σήκωσε το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Μπόκα Τζούνιορς πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια στον δεύτερο τελικό με το γκολ του Μπενεντέτο στο 44', όμως η Ρίβερ Πλέιτ έφερε το ματς στα ίσα με το γκολ του Πράτο στο 68' και στην ημίωρη παράταση ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Ο Κιντέρο έκανε το 2-1 με ασύλληπτο σουτ στο 108' (οι "σενέισες" είχαν μείνει από το 92' με δέκα παίκτες), ο Κάρλος Τέβες έχασε τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 120' στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και στο 122' ο Πίτο Μαρτίνεθ έγραψε το 3-1 με πλασέ σε κενή εστία (ο κίπερ της Μπόκα είχε προωθηθεί στην αντίπαλη περιοχή ψάχνοντας την ισοφάριση) για να σφραγίσει την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες για την Ρίβερ.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ