Super League: Ισοπαλία (1-1) σαν... ήττα για τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη [βίντεο] - iefimerida.gr

Super League: Ισοπαλία (1-1) σαν... ήττα για τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα ματς γεμάτο φάσεις και από τις δύο ομάδες και μεγάλη ένταση Ξάνθη και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1 στα Πηγάδια για την Super League.

Ετσι, ο Ολυμπιακός έχασε σημαντικό έδαφος στην μάχη του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ να αποκτά σαφές προβάδισμα πια.

Στο πιο... νευρικό, έως τώρα, ματς της 13ης αγωνιστικής, Ξάνθη και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Το ματς στα Πηγάδια, εκτός από τα δύο γκολ είχε ισάριθμα δοκάρια, μία αποβολή, δύο τραυματισμούς αλλά και εξάλεπτη διακοπή ρεύματος που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει η τάση στους πυλώνες φωτισμού. Η Ξάνθη, η οποία βρήκε δίχτυα μετά από... 344 λεπτά, άνοιξε το σκορ στο 54` με τον Σαρπόνγκ κι αφού η μπάλα άλλαξε πορεία στο κεφάλι του Βούκοβιτς. Ο τελευταίος φρόντισε να φέρει το ματς στα ίσα, με κεφαλιά εξ επαφής στο 76`. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 78` όταν ο Ποντένσε είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ είχαν και δύο δοκάρια στο 13` με τον Γκιλιέρμε και στο 40` με τον Ποντένσε.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Καραπαπάς: "Δεν έχει νόημα να παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα"

ολλά παράπονα από την διαιτησία του Τζήλου στο ματς με την Ξάνθη είχε ο Ολυμπιακός, με τον Κώστα Καραπαπά να τοποθετείται σχετικά με δηλώσεις στην κάμερα την ΕΡΤ:

"Δυστυχώς βρεθήκαμε για μια ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές. Έχουν κουραστεί και οι οπαδοί μας και εμείς και η ομάδα μας, να παίζουμε στο ίδιο έργο κάθε Κυριακή. Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που διοικούν σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, το έχουν διαλύσει και διασύρει σε όλη την Ευρώπη, από τον κ. Γραμμένο που παίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τον κ. Θεοδωρίδη που είναι ασπίδα αυτών που κάνουν ότι κάνουν στην Ελλάδα, να μας απαντήσουν αν νομίζουν πως θα συνεχιστεί έτσι αυτή η ιστορία.

Αν έχουν καταλάβει σε ποιο σημείο βρίσκεται ο κόσμος του Ολυμπιακού και ποια είναι η αγανάκτηση του και επίσης να μας πουν, ομάδες όπως είδαμε σήμερα αυτή της Ξάνθης σε ποιον ανήκουν μετοχικά. Με ποιον έχει μιλήσει ο κ. Τζήλος το τελευταίο 48ωρο. Να μας απαντήσουν σε όλα αυτά, για να καταλάβει ο κόσμος και να εξηγήσει όλες τις συμπεριφορές στο ποδόσφαιρο.

Όταν μας απαντήσουν σε όλα αυτά, τότε κι εμείς να ξαναπαίξουμε. Γιατί δεν έχει νόημα να παίζουμε με αυτούς τους όρους. Με τις σημαδεμένες τράπουλες. Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει διπλό πέναλτι σε Τοροσίδη και Σισέ, που δεν δίνεται. Και για το οποίο ο διαιτητής δικαιολογήθηκε ότι δεν το έχει δει. Και στο δεύτερο ημίχρονο υπάρχει μια κόκκινη κάρτα, την οποία ο διαιτητής λέει πως δεν την είδε ο ίδιος αλλά κάποιος του την είπε. Ας μας πει ποιος του την είπε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ξάνθη Ολυμπιακός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ