Θανατηφόρο τροχαίο στα λιμανάκια -Ενας νεκρός και δύο τραυματίες - iefimerida.gr

Θανατηφόρο τροχαίο στα λιμανάκια -Ενας νεκρός και δύο τραυματίες

Ασθενοφόρο/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θανατηφόρο δυστήχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο μετά τις 15:00, στο 33ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών- Σουνίου, μετά τα «λιμανάκια» κοντά στο Riba's.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τροχαίο εμπλέκονται τρία ΙΧ αυτοκίνητα και τρεις μηχανές. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, ένας μοτοσυκλετιστής είναι νεκρός και οι άλλοι δύο σοβαρά τραυματίες.

Τα αυτοκίνητα υπέστησαν μικρές ζημιές, και κάποιοι επιβαίνοντες είχαν μικροτραυματισμούς.

Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Ελληνικού.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Τροχαίας, το κακό ξεκίνησε όταν μια μοτοσικλέτα, ξέφυγε της πορείας της, χτύπησε πάνω στις προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια έπεσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός της μηχανής.

Λόγω του δυστυχήματος, αυτοκίνητα σταμάτησαν στο σημείο για να δουν τι είχε συμβεί. Λίγα λεπτά μετά, άλλες δυο μηχανές, έπεσαν πάνω στα σταματημένα αυτοκίνητα. Από αυτή τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι οδηγοί των μηχανών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροχαίο νεκρός Αθηνών-Σουνίου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ