Στο A little Taste of Home θα δοκιμάσεις σπιτικά πιάτα από κάθε γωνιά του κόσμου - iefimerida.gr

Στο A little Taste of Home θα δοκιμάσεις σπιτικά πιάτα από κάθε γωνιά του κόσμου

Αποψη του χώρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνήθως, τα έθνικ πιάτα είναι ταυτισμένα είτε με τo street food, είτε με πολύ ακριβά εστιατόρια, όμως ένα μικρό μαγαζί στο Γκάζι, το «A little taste of home» κάνει τη διαφορά, σερβίροντας σπιτικά φαγητά από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Από τη Συρία και το Μαρόκο, μέχρι το μακρινό Λάος ή την Κίνα, o ιδιοκτήτης του, ο επιχειρηματίας Ahmad Alssaleh, από την Παλμύρα της Συρίας, που έχει παντρευτεί Ελληνίδα, μας υπόσχεται μοναδικά γευστικά ταξίδια. Μάλιστα, ο ίδιος έχει και την επιμέλεια του καταλόγου, ενώ την κουζίνα διευθύνει ο σεφ Φιλάρετος Παγώνης, που αν και είναι μόλις είκοσι δύο χρόνων, έχει ήδη εμπειρία σε μεγάλους χώρους εστίασης.

Ο χώρος ζεστός κι οικείος, στα χρώματα του μαύρου και του άσπρου, αποπνέει μια cozy ατμόσφαιρα, ενώ στον τοίχο φιγουράρει και μια μικρή περιγραφή της φιλοσοφίας του μαγαζιού.

Στους τοίχους κυριαρχούν διακοσμητικά από αραβικές χώρες και φωτογραφίες από πολλές πλευρές του πλανήτη, ενώ από την ανοιχτή κουζίνα μπορείτε να χαζέψετε και τα μαροκινά ταζίν (μαγειρικά σκευή, που δίνουν έναν εξωτικό τόνο στη διακόσμηση.

Διαβάστε για το «A little taste of home» στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εστιατόριο γεύσεις Γκάζι A little taste of home
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ