Βολιβία: Δεκαεπτά νεκροί από σύγκρουση δύο λεωφορείων σε αυτοκινητόδρομο [εικόνα] - iefimerida.gr

Βολιβία: Δεκαεπτά νεκροί από σύγκρουση δύο λεωφορείων σε αυτοκινητόδρομο [εικόνα]

Τα δυο μικρά λεωφορεία που συγκρούστηκαν / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκαεπτά άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και δεκάδες άλλοι τραυματίσθηκαν χθες κατά τη σύγκρουση δύο μικρών δημόσιων λεωφορείων σε αυτοκινητόδρομο στα δυτικά της Βολιβίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το δυστύχημα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνέβη στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Λα Πας με την κοινότητα Ατσικάτσι, κοντά στη λίμνη Τικικάκα, σε απόσταση 100 χλμ από την πρωτεύουσα της χώρας.

Δεκαέξι από τους επιβάτες έχασαν τη ζωή τους επί τόπου, ενώ ακόμη ένας υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο του Ατσικάτσι, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας συνταγματάρχης Άλεξ Αλφάρο.

Μια ακόμη εικόνα από το δυστύχημα / Φωτογραφία: Facebook

Τα δύο λεωφορεία «καταστράφηκαν ολοσχερώς, οι οδηγοί κι οι επιβάτες τους είχαν παγιδευθεί ανάμεσα στις λαμαρίνες», αναφέρεται σε τηλεγράφημα του βολιβιανού πρακτορείου ειδήσεων ΑΒΙ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια του δυστυχήματος από τις αρχές, όμως η εφημερίδα Καθήκον (El Deber) πιθανολογεί ότι προκλήθηκε από υπερβολική ταχύτητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βολιβία αυτοκινητιστικό δυστύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ