Στο 90' πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου το πολύτιμο 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης! - iefimerida.gr

Στο 90' πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου το πολύτιμο 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ισοφάρισε η Ρεάλ Μαδρίτης τη Μπάγερν μέσα στο Μόναχο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον αέρα του νικητή θα πάει στη ρεβάνς του Μπερναμπέου η Μπάγερν Μονάχου χάρη στον Γκόμεζ ο οποίος έστειλε στην εκπνοή του αγώνα τη μπάλα στα δίχτυα της Ρεάλ Μαδρίτης γράφοντας το τελικό το 2-1, στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Champions League.

Το σκορ στο «Allianz Arena» της Γερμανίας άνοιξε για την Μπάγερν στο 17ο λεπτό ο Φρανκ Ριμπερί για να απαντήσει η «βασίλισσα» στο 54' με γκολ του Μεσούτ Οζίλ.

Οι «Βαυαροί» κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο στα εντός έδρας παιχνίδια της διοργάνωσης (έχουν εννέα νίκες και μία ισοπαλία στο Μόναχο) αλλά και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει της δύσκολης ρεβάνς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ προσπάθησε, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, να πετύχει έναν μικρό θρίαμβο εάν σκεφτεί κανείς πως έχει κερδίσει μόλις μία φορά σε γερμανικό έδαφος, το 2001 τη Λεβερκούζεν, ενώ μετρά 6 ισοπαλίες και 16 ήττες!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ