Η 49χρονη Τζένιφερ Ανιστον αποκαλύπτει: Η επιστήμη και τα θαύματα θα με βοηθήσουν να κάνω παιδί [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 49χρονη Τζένιφερ Ανιστον αποκαλύπτει: Η επιστήμη και τα θαύματα θα με βοηθήσουν να κάνω παιδί [εικόνες]

Η Τζένιφερ Ανιστον. Φωτογραφία: Twitter/ Elle
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους δύο αποτυχημένους γάμους της αλλά και το πόσο θα ήθελε ένα παιδί στη ζωή της, μίλησε η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός, Τζένιφερ Άνιστον.

Η ηθοποιός πρόσφατα παραδέχτηκε ότι χάρηκε πολύ που είδε τον φίλο της, Τζορτζ Κλούνεϊ να γίνεται πατέρας και μάλιστα σε ηλικία 56 ετών.

#JenniferAniston on staying off social media “The one thing I have is maintaining this little circle of sanctity that’s my own. If I’m sitting here posting something about my dogs or I’m Boomeranging my coffee mug, that’s just giving away one more piece of something that is mine” pic.twitter.com/tjIPmENTb5

Και η 49χρονη Τζένιφερ Άνιστον υπαινίχθηκε πως δεν πρόκειται να αφήσει την ηλικία της να καθορίσει το πότε θα ξεκινήσει μια οικογένεια, καθώς επαίνεσε τις επιστημονικές εξελίξεις που επιτρέπουν στους ανθρώπους να γίνονται γονείς αργότερα στη ζωή τους, σε μια νέα συνέντευξη για το περιοδικό Elle.

Όπως εξήγησε: «Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον όσον αφορά στο παιδί και τον σύντροφο – το πώς θα έρθει αυτό το παιδί ή δεν θα έρθει; Και τώρα με την επιστήμη και τα θαύματα, μπορούμε να κάνουμε πράγματα σε διαφορετικούς χρόνους από ότι συνηθίζαμε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Magazine (@elleusa) στις 7 Δεκ, 2018 στις 8:13 πμ PST

Όσο για τους γάμους της, τόσο με τον Μπραντ Πιτ και τον Τζάστιν Θέροου, που και οι δύο κατέληξαν σε διαζύγιο, αναφέρει: «Οι γάμοι μου, ήταν πολύ επιτυχημένη, κατά την προσωπική μου άποψη. Κια όταν τελείωσαν, ήταν μια επιλογή που κάναμε για να είμαστε ευτυχείς, και μερικές φορές αυτή η ευτυχία δεν υπήρχε πια σε αυτές τις σχέσεις».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Magazine (@elleusa) στις 7 Δεκ, 2018 στις 5:36 πμ PST

Τέλος, σε αντίθεση με πολλούς άλλους διάσημους ηθοποιούς, η Τζένιφερ έχει λάβει την συνειδητή απόφαση να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

«Το μόνο πράγμα που έχω είναι να διατηρήσω αυτό το μικρό κομμάτι που μου ανήκει» αποκάλυψε. «Αν κάθομαι και γράφω για τα σκυλιά μου ή φωτογραφίζω την κούπα με τον πρωινό μου καφέ, αυτό θα είναι σαν να δίνω στον κόσμο ένα κομμάτι από κάτι που είναι ολότελα δικό μου» τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ