ΗΠΑ: Τη φυλάκιση του πρώην δικηγόρου του Τραμπ ζητεί η ομοσπονδιακή εισαγγελία - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Τη φυλάκιση του πρώην δικηγόρου του Τραμπ ζητεί η ομοσπονδιακή εισαγγελία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Μανχάταν ζήτησε την Παρασκευή να επιβληθεί «μεγάλη ποινή φυλάκισης» στον Μάικλ Κόεν, τον πρώην προσωπικό δικηγόρο και έμπιστο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, για φοροδιαφυγή αλλά και επειδή εξαγόρασε τη σιωπή της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς εκ μέρους του πελάτη του.

Ο Κόεν δήλωσε ένοχος στις δύο αυτές κατηγορίες τον περασμένο Αύγουστο και συνεργάζεται με την ομάδα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ ο οποίος ερευνά την πιθανή αθέμιτη σύμπραξη του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ με τη Ρωσία.

Αργότερα σήμερα ο Μιούλερ αναμένεται να κάνει τη δική του πρόταση για τον Κόεν, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα στο Κογκρέσο για τις συζητήσεις που είχε σχετικά με την κατασκευή ενός ουρανοξύστη του Οργανισμού Τραμπ στη Μόσχα. Για την κατηγορία αυτή ο δικηγόρος δήλωσε επίσης ένοχος την περασμένη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ ΜΑΪΚΛ ΚΟΕΝ Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ