Καλάθης: «Δεν παίζω καλά και πληγώνεται η ομάδα» - iefimerida.gr

Καλάθης: «Δεν παίζω καλά και πληγώνεται η ομάδα»

Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απογοητευμένος, πρώτα με τον ίδιο τον εαυτό του εμφανίστηκε ο Νικ Καλάθης, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενερμπαχτσέ. Ο ηγέτης των «πρασίνων» ανέλαβε την ευθύνη για τη μειωμένη αγωνιστική απόδοσή του στα τελευταία ματς των «πρασίνων».

«Εγώ δεν παίζω καλά και πληγώνεται η ομάδα. Πρέπει να βγάζω ενέργεια και να βρίσκω τους συμπαίκτες μου που είναι ελεύθεροι. Πρέπει να γίνω καλύτερος για να βελτιωθεί η ομάδα,» είπε συγκεκριμένα ο Νικ Καλάθης.

Αναλυτικά, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού σχολίασε μιλώντας στην κάμερα της NOVA: «Η Φενέρ έβαλε μερικά ελεύθερα σουτ, αλλά και κάποια μεγάλα σουτ. Εμείς δεν καταφέραμε να τα βάλουμε. Είχαν περίπου 60% ευστοχία από την περιφέρεια. Εμείς χάσαμε αρκετά σουτ. Κάναμε κάποια λάθη στο τέταρτο δεκάλεπτο και το παιχνίδι... έφυγε από εμάς».

Εν συνεχεία ο Καλάθης παραδέχτηκε πως η δική του αγωνιστική κάμψη επηρεάζει το παιχνίδι και τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού: «Εγώ δεν παίζω καλά και πληγώνεται η ομάδα. Πρέπει να βγάζω ενέργεια και να βρίσκω τους συμπαίκτες μου που είναι ελεύθεροι. Πρέπει να γίνω καλύτερος για να βελτιωθεί η ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα και να βάλουμε τα σουτ. Απλώς εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Εάν παίζουμε με τον δικό μας τρόπο θα μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ