Βενιζέλος-Σαμαράς: Δεν θα μπουν υπηρεσιακοί υπουργοί στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

Βενιζέλος-Σαμαράς: Δεν θα μπουν υπηρεσιακοί υπουργοί στην κυβέρνηση

Δεν τίθεται θέμα τοπoθέτησης υπηρεσιακών υπουργών μέχρι τις εκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη ιδιαιτερότητα έχουν αυτές οι εκλογές, καθώς η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου θα πάει στις κάλπες με την ίδια σύνθεση. Μέχρι στιγμής ούτε η ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν την συγκυβέρνηση έθεσαν θέμα υπηρεσιακών υπουργών.

Μέχρι τώρα, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση είθισται να αλλάζουν και να τοποθετούνται στη θέση τους υπηρεσιακοί από 2 έως 4 «ευαίσθητοι» υπουργοί: Οι Εσωτερικών, Επικρατείας (και κυβερνητικός εκπρόσωπος), Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη. Ωστόσο Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει ότι δεν συντρέχουν λόγοι αλλαγής τους.

Έτσι κι αλλιώς ο Τάσος Γιαννίτσης είναι εξοκοινοβουλευτικός υπουργός, όπως και ο Παντελής Καψής. Παραμένουν ωστόσο και οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου (Δικαιοσύνης) και Μιχάλης Χρυσοχοίδης (Προστασίας του Πολίτη).

Αύριο πιθανόν να συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο στο οποίο ωστόσο δεν πρόκειται να υπάρξει η πλήρης και αναλυτική παρουσίαση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ