Η απάντηση του Σφακιανάκη στον Παπαδόπουλο μέσω του μαέστρου του - iefimerida.gr

Η απάντηση του Σφακιανάκη στον Παπαδόπουλο μέσω του μαέστρου του

Ο Νότης Σφακιανάκης (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Γιώργο Παπαδόπουλο απαντά ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη, Μανώλης Σουβατζής, μετά την ανακοίνωση του νεαρού τραγουδιστή πως αποχωρεί από το σχήμα με την Πάολα.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, μέσω Instagram, άφησε αιχμές για τον Νότη Σφακιανάκη, υποστηρίζοντας ότι του «έκοψε» το δεύτερο πρόγραμμα.

Ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη, Μανώλης Σουβατζής, δίνει την απάντησή του, παρουσιάζοντας την άλλη πλευρά.

Η ανάρτηση του Μανώλη Σουβατζή:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να πω ότι ΠΟΤΕ ο Νότης ούτε εγώ, δεν υποσχεθήκαμε δεύτερο πρόγραμμα στον φίλτατο Γιώργο Παπαδόπουλο, το αντίθετο μάλιστα έγινε όταν μέσω ΤΡΙΤΩΝ πάντα διαμεσολαβητών και πότε με τον ίδιο που δεν μίλησα ΠΟΤΕ μαζί του, έγιναν προσπάθειες που μετέφερα ως όφειλα στον Νότη αλλά φυσικά η στάση του Νότη ήταν σταθερή. Η άρνηση για δεύτερη εμφάνιση (λαϊκό πρόγραμμα) δεν έχει να κάνει με τον καλλιτέχνη Παπαδόπουλο που ο Νότης εκτιμούσε και γι αυτό άλλωστε τον επέλεξε μέσα από αρκετούς που του προτάθηκαν, αλλά καθαρά για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργικότητα του προγράμματος των δυο μεγάλων πρωταγωνιστών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ