Η Κομισιόν απάντησε με χιούμορ σε τρολ ελληνική ιστοσελίδα για τα... μελομακάρονα - iefimerida.gr

Η Κομισιόν απάντησε με χιούμορ σε τρολ ελληνική ιστοσελίδα για τα... μελομακάρονα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαχειριστές του λογαριασμού της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στο Twitter απέδειξαν ότι διαθέτουν χιούμορ και δεν δίστασαν να απαντήσουν σε γνωστή τρολ ιστοσελίδα.

Η Κομισιόν αποφάσισε να απαντήσει στην ιστοσελίδα «Το Κουλούρι», γνωστή για το αστείρευτο χιούμορ και τις τρολιές της, για ένα άρθρο για τα μελομακάρονα.

Σε ανάρτησή του «Το Κουλούρι» έγραψε με χιούμορ πως η Κομισιόν σκέφτεται «να επιτρέπεται η κατανάλωση μελομακάρονων και μετά το πέρας των εορτών».

Σκέψεις να επιτρέπεται η κατανάλωση μελομακάρονων και μετά το πέρας των εορτών κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση https://t.co/gTXUEHlQqu

Ο λογαριασμός της Κομισιόν στην Αθήνα δεν το άφησε ασχολίαστο, εξηγώντας πως χρειάζεται ένα εκατομμύριο υπογραφές από επτά κράτη μέλη για να νομοθετηθεί η παραγωγή μελομακάρονων όλο το χρόνο!

«Κουλούρι αν μαζέψετε 1εκ υπογραφές πολιτών από 7 κράτη μέλη, η ΕΕ μπορεί να νομοθετήσει την παραγωγή μελομακάρονων ΟΛΟ τον χρόνο. Δεν κάνουμε πλάκα. Στην @EEAthina θα φάμε όσα μας επιτρέψουν οι γιατροί! Καλές γιορτές!», αναφέρει.

.@to_koulouri ?? αν μαζέψετε 1εκ υπογραφές πολιτών από 7 κράτη μέλη, η ΕΕ μπορεί να νομοθετήσει την παραγωγή μελομακάρονων ΟΛΟ τον χρόνο.
Δεν κάνουμε πλάκα ?? https://t.co/sp1KW03tpb #EUTakeTheInitiative

Στην @EEAthina θα φάμε όσα μας επιτρέψουν οι γιατροί!

Καλές γιορτές! ?? https://t.co/kYNgVNoa1H

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ