Αυτό είναι το νέο Skoda Scala [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το νέο Skoda Scala [εικόνες]

Αυτό είναι το νέο Skoda Scala
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Skoda πλέον έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την πάντα σημαντική κατηγορία των μικρών- μεσαίων μοντέλων, μιας και παρουσίασε το νέο Scala.

Που σε αντίθεση με τον προκάτοχό του Rapid έχει ένα σύγχρονο, νεανικό και καλό από πλευράς αεροδυναμικής σχήμα (συντελεστής οπισθέλκουσας 0,29), με μήκος 4,36 μέτρων. Η βάση του είναι το πλαίσιο MQB A0, που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε μοντέλο της Skoda.

Αυτό είναι το νέο Skoda Scala [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Από πλευράς σχεδίασης το Scala κάνει το επόμενο βήμα στη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας, έχει μια πιο κάθετη και πιο χαρακτηριστική μάσκα και καινούργιους, προαιρετικά φουλ LED προβολείς. Ενδιαφέρον είναι πως πλέον στην πέμπτη πόρτα δεν υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας αλλά ολογράφως η ονομασία της.

Αυτό είναι το νέο Skoda Scala [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το μεταξόνιο των 2,65 μέτρων εξασφαλίζει άνετους χώρους για πέντε, ενώ τα 465 έως 1.410 λίτρα του πορτμπαγκάζ είναι τιμές κορυφαίες για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Παράλληλα υπάρχουν και οι πρακτικές λύσεις που η Skoda ονομάζει Simply Clever.

Αυτό είναι το νέο Skoda Scala [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η σχεδίαση του εσωτερικού είναι σύγχρονη χωρίς όμως να ξεφεύγει από τα πλαίσια που συνήθως κινείται η Τσέχικη εταιρεία.

Αυτό είναι το νέο Skoda Scala [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η «ελεύθερη» οθόνη του συστήματος infotainment έχει μέγεθος από 6,5 έως και 9,2 ίντσες, ενώ ο προαιρετικός και πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων φτάνει τις 10,25 ίντσες. Φυσικά υπάρχουν και όλες οι δυνατότητες διασύνδεσης smartphones και πολλά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Αυτό είναι το νέο Skoda Scala [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η γκάμα των κινητήρων βενζίνης περιλαμβάνει τον 1.0 TSI σε εκδόσεις των 95 και των 115 ίππων, ενώ ακολουθεί ο 1.5 TSI των 150 ίππων με το σύστημα απομόνωσης των κυλίνδρων.

Αυτό είναι το νέο Skoda Scala [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Ο diesel των 1.600 κυβικών αποδίδει και αυτός 115 ίππους, έχει καταλύτη SCR και AdBlue και μπορεί και αυτός να συνδυαστεί και αυτός, όπως και ο τρικύλινδρος των 1.000 κυβικών και των 115 ίππων και ο 1.500 βενζίνης, με το αυτόματο κιβώτιο DSG των 7 σχέσεων.

Αυτό είναι το νέο Skoda Scala [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Τα χειροκίνητα κιβώτιο, πλην αυτού του 1.0 TSI που είναι 5άρι, έχουν 6 σχέσεις.

Αυτό είναι το νέο Skoda Scala [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Το νέο Skoda Scala θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2019, ενώ στην πορεία αναμένεται να παρουσιαστεί και η σπορ έκδοση RS.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Scoda Scala
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ